Cadde Kısa Kısa Cadde

Kısa Kısa Cadde

13.10.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

.

Kısa Kısa Cadde

Isparta gülü modası

Haberin Devamı

Kısa Kısa Cadde

Asırlar boyu, kraliçelerin, sultanların ve hükümdarların gönül elçisi olan gülün tarihçesinden yola çıkarak dünyaca ünlü Isparta gülünü, kendi kurduğu markası Faraway’e taşıyan Ayşe Boyner’in bu aralar keyfi pek yerinde... İş insanının popüler hale gelen Isparta gülü motifleriyle yeni tasarım kazağını Ümit Boyner ve Rachel Araz da giydi.

Özel tanıtım

Kısa Kısa Cadde

The Verdean’ın ikinci etabı Knight Frank Global’in Türkiye’deki resmi ortağı ve Türkiye’nin global emlak markası olan GRED, pek çok yatırım avantajıyla İstanbul’a geliyor. Projeyle ilgili olarak İstanbul Mandarin Oriental’da özel bir ön lansman gerçekleştirildi. GRED Global Kurucusu ve CEO’su Meltem Türker ve GRED Global Kurucu Ortağı Knut Gaskjenn’in ev sahipliğini yaptığı tanıtıma pek çok isim katıldı.

Haberin Devamı

Ters Laleli Kadınlar

Kısa Kısa Cadde

Yıllardır sanat çalışmalarını Türkiye, Almanya, ABD ve Avusturya’da sürdüren sanat dünyasının güçlü isimlerinden Sultan Adler’in İstanbul’daki sergisi, geçtiğimiz hafta açıldı. Sanatçı, Ters Laleli Kadınlar adını verdiği Bebek Galeri Kambur’da açılan sergisinde, Anadolu topraklarına ait, sembolleri Marilyn Monroe, Salma Hayek ve Madonna gibi ünlü portrelerle ters lale formlarını bir araya getirdi. Sergi, 24 Ekim’e kadar açık kalacak.

Kısa Kısa Cadde

Müzede randevu

Kısa Kısa Cadde

Sanatçı Ender Güzey’in 45 yıllık birikimini paylaştığı Bodrum Alazeytin’den geçen antik Karya yolu üzerinde kurulu Ender Güzey Müzesi, önceki gün Ender Güzey Sonbahar Sergisi’ne ev sahipliği yaptı. Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras tarafından yapılan serginin açılışına büyük katılım vardı.

Kısa Kısa Cadde

‘Nirvana’ diyecekler!

Kısa Kısa Cadde

Zen-G ve Patron, ‘Nirvana’ adlı şarkıda bir araya geldi. Zen-G’nin iki sene önce bunalımda olduğu ve kendini çok dipte hissettiği bir dönemde ortaya çıkan parça, yarın yayınlanacak. 

Yepyeni albüm...

Kısa Kısa Cadde

İbrahim Bağış, sekiz eserden oluşan ‘Bela’ adlı yeni albümüyle müzikseverle buluşuyor. Düzenlenen yardım konserleriyle de adını duyuran sanatçının çalışması dijital platformlardaki yerini aldı.

Şenlikli günler

Kısa Kısa Cadde

Suzan Kardeş, 4. Uluslararası Balkan Müzik Festivali’nde sahne aldı. Edirne Büyük Sinagogu’nda gerçekleşen etkinliğin ikinci gününde şarkıcı, yeni projesi ‘çalCAZ’ ile sahneye çıktı. Kardeş, enerjisiyle beğeni aldı.

Haberin Devamı

Pop müziğin tazesi

Kısa Kısa Cadde

Arda Foster, solo kariyerinin ilk single’ı ‘Gına Geldi’ ile pop müziğe yeni bir soluk getiriyor. Sürükleyici ritmi ve akılda kalıcı sözleriyle güçlü bir hit adayı olan eserde şarkıcı, sabrımızı zorlayan herkese sesleniyor.

Durmaz’ın ‘Ayça’sı

Kısa Kısa Cadde

Barış Durmaz, altıncı teklisi ‘Ayça’yı çıkardı. Yorumculu-ğunun yanı sıra aranjör, söz yazarı ve besteci kimliğiyle de tanınan şarkıcı, ‘Ayça’nın mix-mastering’ini de kendisi üstlendi.

Görkemli koleksiyon

H&M Studio A/W22 Koleksiyonu, özel bir etkinlikle tanıtıldı.

Kısa Kısa Cadde

Modanın Uzay Çağı’ndan ve Mars’a yapılan modern misyonlardan ilham alan koleksiyon, gerçeklikle hayal dünyası arasındaki çizgiyi bulanıklaştırıyor. Sınırlı sayıda misafirin davet edildiği tanıtım, Nişantaşı’nda bulunan H&M Showroom’da gerçekleşti. Organizasyona, Begüm Kütük, Tülin Şahin, Sedef Avcı, Buse Terim Bahçekapılı, Şirin Ediger, Nil Ninat, Batya Kebudi, Jale Balcı, Elif Edes gibi pek çok seçkin isim katıldı.

Haberin Devamı

Kısa Kısa Cadde

Kısa Kısa Cadde

Kısa Kısa Cadde

Yıl dönümü coşkusu

Kısa Kısa Cadde

Kaşmir ile ipekten yaratılan özgün tasarımlarıyla Türkiye ve dünyada sevilen Silk and Cashmere, Love Goes On temasıyla Karaköy Zülfaris’in büyüleyici ortamında 30’uncu yılını kutladı.

İş dünyası ve cemiyet hayatından isimlerin katıldığı gecede misafirler, metaverse zaman tünelinde 30 yılı deneyimleme fırsatı yakaladı ve canlı yayınla geniş bir kitleye ulaşıldı. Gece, yıl dönümüne özel filmin gösterimiyle başladı, ardından Silk and Cashmere Kurucusu Ayşen Zamanpur’un konuşmasıyla devam etti.

Kısa Kısa Cadde

Kısa Kısa Cadde