Cadde Kısa Kısa Cadde

Kısa Kısa Cadde

17.10.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

.

Kısa Kısa Cadde

Senfoni çıktı

Haberin Devamı

Kısa Kısa Cadde

Mazhar Alanson’un en bilinen eserlerinin bir araya toplandığı 18 şarkılık ‘Mazhar Alanson Senfoni’ albümü, Sony Music Türkiye etiketiyle CD olarak yayınlanıyor. Sanatçının 3 Mart 2019’da Şef Turhan Yükseler yönetiminde Cemal Reşit Rey (CRR) Senfoni Orkestrası ile verdiği ‘Mazhar Senfoni’ konseri de plak olarak raflardaki yerini aldı.

Ders aldı

Kısa Kısa Cadde

Nurgül Yeşilçay, 4 Kasım’da vizyona girecek ‘Mahalleden Arkadaşlar’ filmindeki baklava açma sahnelerinde hünerlerini sergiledi. Oyuncu, “Mutfakla aram iyi ama usta işi hamur açmak bambaşka bir şey. Bu sahnelerin görsel şova dönüşmesi için iki dünya güzeli Malatyalı kadından ders aldım. Sağ olsunlar, oyuncu koçluğumu onlar yaptı” dedi

Tektaşını gösterdi

Kısa Kısa Cadde

Özcan Deniz’le evlilik hazırlığı yapan Samar Dadgar, Nişantaşı City’s çıkışı görüntülendi. İranlı modacı, karşısında gazetecileri fark edince, telefonla konuşuyormuş gibi yapıp, tektaşını gösterdi. Dadgar, sorulara cevap vermezken, mağazaları dolaştı.

Haberin Devamı

Ekranı özledi

Kısa Kısa Cadde

Tolgahan Sayışman, Metropol İstanbul’da görüntülendi. Bir süredir televizyondan uzak olan oyuncu, “Son yıllarda iş hayatına ağırlık verdim. İçime sinen ilk güzel projede ekranda olmak istiyorum. Sokakta karşılaştığım herkes, ‘Ne zaman döneceksin?’ diye soruyor. Ben de ekranı özledim” dedi.

İlham veren öykü

Kısa Kısa Cadde

Aksoy Holding Kurucu Başkanı ve Turcas Petrol Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Aksoy’un ilham veren yaşam öyküsü ‘Hayat Problem Çözmekmiş’ adlı kitaba ve belgesele konu oldu. Gazeteci ve belgesel yapımcısı Rıdvan Akar ile gazeteci Hilmi Hacaloğlu tarafından kaleme alınan eser, okuyucularla buluşmaya hazırlanıyor. Kitabın satış telif gelirleri ise Türk Eğitim Vakfı’na bağışlanarak, Aksoy adına açılan burs fonuna aktarılacak. 

Safran Festivali başlıyor

Kısa Kısa Cadde

Safranbolu, isminin aldığı mucize bitki, kırmızı altın olarak adlandırılan Safran’ın festivalini altıncı kez düzenliyor. Safran çiçeğinin hasat döneminde yapılan bu festival 21-23 Ekim arasında lezzet ve eğlenceyi bir arada gerçekleştirerek kutlayacak. Safranbolu Belediye Başkanı Mimar Elif Köse, geçen yıl 90 bin olan katılımın bu yıl ikiye katlanmasını ön görüyor.

Haberin Devamı

Denizin farklı anları

Kısa Kısa Cadde

La Mer, bu sene ortak dili fotoğraf olan 212 Photography Istanbul ile bir araya gelerek dört vizyoner fotoğraf sanatçısı ile denizin farklı anlarını yansıtan eserlerin oluşmasına öncülük etti. Denizin İyileştirici Gücü sergisi için geçtiğimiz gün Akaretler’de bir buluşma gerçekleştirildi. Etkinliğe Estée Lauder Türkiye Genel Müdürü İpek Ersavaş’ın yanı sıra, Bige Önal, Seda Domaniç, Melis Ağazat, Ezgi Apa, Mihre Mutlu, Ece Zaim, Batya Kebudi, Hande Tokmak, Daphne Behar, Melodi Elbirliler Türkmen gibi isimler katıldı.

Yeni proje 

Kısa Kısa Cadde

Yeni filmi ‘Görücü Usulü Aşk’ın çekimleri için Mersin’e giden Tuğba Melis Türk, keyifli dakikalar geçiriyor. Merve karakterine hayat veren oyuncuya rol arkadaşı Anıl İlter eşlik ediyor. Projenin yapımını 18 Yapım, yönetmenliğini Jale Atabey üstleniyor.

Hedefi büyük

Kısa Kısa Cadde

Emre Atılgan, Kuruçeşme Oligark’taydı. Oyuncu, “Kariyerimdeki hedeflerim çok büyük. Önemli eğitim koçları ile çalışıyorum. Hollywood’da açılmak istiyorum” dedi.

Haberin Devamı

‘Gül suyu vazgeçilmezim’

Kısa Kısa Cadde

Tuğba Tutuğ, Womenstyle dergisine güzellik tüyoları verdi. Oyuncu, “Hakiki gül suyunu her banyodan sonra cildime kullanıyorum. Makyaj çıkartmak için ise genellikle çay ağacı özlü yıkama jelleri tercih ediyorum” dedi.

Sahnelere döndü 

Kısa Kısa Cadde

Fedon, Zorba Taverna’ya sahneye çıktı. 35 yıl önce konser verdiği mekana dönen Greek müziği sanatçısı, “Yıllar sonra yuvama da olduğum için çok mutluyum” dedi. Gecede Fedon hem eğlendi hem eğlendirdi.