Cadde Kısa Kısa Cadde

Kısa Kısa Cadde

22.10.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

.

Kısa Kısa Cadde

Anne Hathaway, Elle dergisine konuştu. “Kariyerimin başında işleri batırmaktan o kadar endişeli ve stresliydim ki birçok harika anı kaçırdım” diyen oyuncu, “Artık başkalarının ne söyleyeceğinden korkmamak için elimden gelenin en iyisini yapıyorum ve sadece hayatımdan zevk almaya odaklanıyorum” şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

Kısa Kısa Cadde

Can geliyor

İkinci kez annelik heyecanını yaşamaya hazırlanan Burcu Kara’nın bebeğine vereceği isim belli oldu. Fırat Parlak’la Ali Çınar adında bir oğlu bulunan oyuncu, 1.5 ay sonra dünyaya gelecek çocuğuna Can adını verecek. Heyecanlı olduğu öğrenilen Kara, oğlunu Türkiye’de kucağına alacak.

Kısa Kısa Cadde

Çöp konteyneri paylaştı

‘Another Love’ parçasıyla tanınan Tom Odell’in, Türkiye’deki çöp konteynerini Instagram’dan paylaşması gündem oldu. İngiliz şarkıcı, İstanbul Ümraniye’de üzerinde ‘Another Love’ yazılı bir çöp konteynerını yayınladı. Türk hayranları Odell’a, “Her yerdeyiz” mesajını gönderdi.

Kısa Kısa Cadde

Farkındalık için Buluştular

Kısa Kısa Cadde

Victoria’s Secret Türkiye, meme kanserine karşı farkındalık sağlamak amacıyla, proje ve çalışmalarını ‘Pembe İzler Kadın Kanserleri Derneği’ ile yürüteceğini açıkladı. Bu kapsamda Feriye’de Ebru Akel’in moderatörlüğünde gerçekleşen davette, Victoria’s Secret Türkiye Direktörü Dilek Öziş, markanın dönüşümü ile sosyal sorumluluk projelerini anlattı. Pembe İzler Kadın Kanserleri Derneği Başkanı Arzu Karataş, “Pinkline projemizle online ortamda, aktif kanser hastası kadınlara ücretsiz psikoterapi ve beslenme danışmanlığı hizmeti veriyoruz, tedavisi sırasında saçları dökülen kadınlara peruk bağışlayarak moral aşılıyoruz” dedi.

Haberin Devamı

İkinci reklam yayında

Kısa Kısa Cadde

Engin Altan Düzyatan’ın Eminevim ile ikinci reklam filmi yayınlandı. Oyuncu, markanın “Var bir koltuk çıkanınız” mottosuyla bu kez yeni araç finansmanı kampanyasını tanıtıyor.

Tarzını konuşturdu

Kısa Kısa Cadde

Birce Akalay, Dagi 2022-23 Sonbahar-Kış Koleksiyonu’nun yüzü oldu. Marka, “Birce Akalay’ın kendine has tarzı Dagi’ye çok yakıştı” derken, oyuncu, “Günün her saati şık olunabileceğini, içimizden geldiği gibi yaşamanın güzelliğini anlatıyoruz” dedi.

Rekor katılım

Kısa Kısa Cadde

Konya Kitap Günleri, 250 yayınevi ve 250 yazara ev sahipliği yaptı. Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, “Konya kültürlü bir şehir, genç bir şehir. Biz de gençlere ayak uydurmaya çalışıyoruz” dedi.

Hediye yağmuru

Kısa Kısa Cadde

Türkiye’nin önde gelen sağlık turizm acentesi Belle Vie Health Travel, New York’un ünlü Times Meydanı’ndaki organizasyonunda toplamda 5 milyon dolar’lık sağlık hediye çekti dağıttı. Şirketin temsilcisi Esra Tuba Pehlivan, halka sağlık ve kozmetik sektörü ile ilgili Türkiye’deki
imkanları anlattı.

Haberin Devamı

Kısa Kısa Cadde

İkinci seri yayınlandı

Kısa Kısa Cadde

Almula Merter Churm, ‘Kelebeğin Zamanı’ serisinin ikinci romanı ‘İzin Ver’i, Mona Kitap tarafından okurlarına sundu. Yazar, “Mercaneli kasabası sizi yine büyük sürprizlerle misafir edecek. Kasaba sakinleri ve misafirlerin hayatları değişirken, sizler de onlara eşlik ediyor olacaksınız” dedi.

Yeni yüz

Kısa Kısa Cadde

Cemre Baysel, FLO’nun yeni yüzü oldu. Oyuncu, markanın yeni alışveriş deneyimini anlatan reklam filmi için kamera karşısına geçti. Baysel, reklam filminin yanı sıra firmanın kampanya kapsamındaki tüm iletişim çalışmalarında da yer alacak.

Misafirleri bırakmadı

Kısa Kısa Cadde

Derya Bedavacı, Ataşehir Muamma Plus’ta izleyici karşısına çıktı. Geceye ‘Deme’ parçasıyla başlayan şarkıcı, yaklaşık 1.5 saat sahnede kaldı. Bedavacı, misafirlerinin yoğun isteği üzerine iki kez sahneye geri dönerek ‘Ama Geçecek’, ‘Affet’, ‘Bana Bunu Yapma’ ve ‘Kalbimi Kırıyorlar Anne’ parçalarını söyledi.

Haberin Devamı

İzleyiciyle buluştu

Kısa Kısa Cadde

Zeynep Beşerler, Selen Soyder, Gürhan Altundaşar, Ömür Özdemir, Göktuğ Derici, Giray Mert Özdenoğlu ve Şahin Öztürk’ün rol aldığı ‘Hangisi Karısı’ komedi oyunu, Trump Sahne’de izleyiciyle buluştu. İrfan Kangı’nın yönettiği proje, seyirciden tam not aldı.