Cadde Kısa Kısa Cadde

Kısa Kısa Cadde

26.10.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

.

Kısa Kısa Cadde

Nalçakan’ın tiradı Nemrut’ta yankılandı

Haberin Devamı

Celil Nalçakan, Güvenç Dağüstün, Ilgıt Dağüstün, Coşkun Aral ve Hazer Amani gibi ünlü isimler, ‘Adıyaman’da Turizm Sektörünün Canlandırılması Projesi’ kapsamında şehirde buluştu. Konuklar, Kommagene Krallığı’na ait tümülüs ve dev heykeller arasında Nalçakan’ın yankılanan tiradıyla, Nemrut’ta büyüleyici bir gün batımına şahitlik etti.

Kısa Kısa Cadde

Adrian’dan plak

Cem Adrian’ın, geçtiğimiz mart ayında Pasaj Müzik etiketiyle yayımlanan ‘Gökyüzümün Yıldızları’ albümünün plak versiyonu müzik marketlerdeki yerini aldı. Şarkıcının, “Yıllardır kaydetmek için can attığım albüm” dediği çalışmada; Düş Sokağı Sakinleri’nden Orhan Atasoy’a, Bülent Ortaçgil’den Zuhal Olcay’a bir döneme damga vuran eserleri yer alıyor.

Kısa Kısa Cadde

ABD’de Cumhuriyet kutlaması

Haberin Devamı

Kariyerine Amerika’da devam eden Demet Tuncer, ülkenin köklü derneklerinden Türk Amerikan Derneği’nin (TACAWA) Cumhuriyetimizin 99’uncu yılı nedeniyle düzenleyeceği baloda sahne alacak. Sanatçıya, 29 Ekim’de gerçekleşecek etkinlikte sahnede United Thracians (Birleşik Trakyalılar) eşlik edecek. Tuncer, “Bir Cumhuriyet kadını olarak, ülkemi kilometrelerce uzakta temsil etmek, şanlı bayrağımızı dalgalandırmak tarif edilemez bir duygu” dedi.

Londra’ya yerleşiyor

Neslihan Yeldan, oğlu Aslan Pollock’un Londra’ya, babasının yanına yerleştiğini söyledi. Birkaç ay sonra kendisinin de İngiltere’de yaşamaya başlayacağını söyleyen oyuncu, “Orada bir evim olsun, arada sırada işlerim için İstanbul’a geleyim istiyorum. Aslan yüzünden böyle düşünür oldum. Burası benim ülkem ama benim canım da başka ülkede şu an” diye konuştu.

Freddie Mercury’den esinlendi 

Aykut Gürel’in en sevdiği şarkılardan oluşan tribüte albümün lansman şarkısını seslendiren Tuğba Özerk, açılışı ‘Çalkala’ ile yaptı. Şarkıcı, düzenlemesi Murat Yeter’in yaptığı eserin klibi için kamera karşısına geçti. Özerk, video’da, Freddie Mercury ile özdeşleşen siyah-beyaz tulumdan esinlenerek hazırlanan, derin bacak dekolteli kıyafetle kamera karşısına geçti.

Kısa Kısa Cadde

Provada buluştular

Başrolünü Murat Akkoyunlu ve Asuman Dabak’ın paylaştığı, kadrosunda Serkan Şengül, Tuncay Beyazıt, Kubilay Penbeklioğlu, Güray Kip, Emre Ertunç, Okan Özkunt, Bahar Gençalp ve Nagihan Karadere’nin yer aldığı ‘Öt Bakalım’ filminin hazırlıkları tamamlandı. Yapımın oyuncuları, önceki gün okuma provasında buluştu. Ekip, “Şahane bir komedi filmi geliyor” şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

Epos’ta maske karnavalı

İtalya’nın Venedik şehrinde her yıl geleneksel olarak şubat ve mart aylarına denk gelen Maske Festivali’nin erken kutlaması önceki gün gerçekleşti. Geçtiğimiz hafta Venedik Bianeli münasebetiyle Arzu Sabancı başkanlığında bir grup dost, Venedik’e gitti. Yoğun sanat temposu ve turu içinde Bianel’de adım atmadık yer bırakmayan dostlar gezi sonunda San Clemente Palace Kempinski Oteli’nde sahibi Sevim Uyar, dostlarına şahane bir davet düzenledi. Etkinliğe katılanlar şıklıkları ve maskeleriyle bir karnaval havası estirdi. 

Kısa Kısa Cadde

Sevim Uyar’ın ev sahipliğindeki davette Arzu Sabancı, Mehtap Ferah, Fatoş Mildon, Melis Ağazat, Aytül Ayke Fıratoğlu, Arzu Savgı da vardı.

Haberin Devamı

Dostları buluşturan kitap

Doç. Dr. Nurdan Tümbek Tekeoğlu, iki yıl öncesinde yaşadığımız endişe verici zor günlerde iş dünyasından önemli isimlerle yaptığı ‘Kriz Döneminde Stratejik Yönetim 1’ isimli kitabı raflarda yeri aldı. Abdullah Kığılı’dan Sinan Öncel’e, Sevdil Yıldırım’dan Ömer Taviloğlu ve Mehmet Nane’ye kadar pek çok iş insanının yazılarının yer aldığı kitap, baskıdan yeni çıktığı gün tatlı bir tesadüf yaşandı. The Marmara’da kitap konuklarından Tahsildaroğlu CEO’su Sevdil Yıldırım’la karşılaştı. Nurdan Hanım, kitabını ilk konuğuna imzaladı.

Kısa Kısa Cadde

Koleksiyona özel davet

Hayatımızdaki önemi her geçen gün giderek artan ‘sürdürülebilirlik’ kavramını odağına alan Yargıcı zamansız, uzun ömürlü bir tasarım anlayışıyla ortaya çıkardığı yepyeni koleksiyonu ‘Premium Essentials’ı çok keyifli bir davetle tanıttı. Duyarlı tüketim ve yavaş moda anlayışının benimsendiği, her dönemde rahatlıkla giyilebilecek zamansız tasarımlardan oluşan ‘Premium Essentials’ koleksiyonun yüzü Arzum Onan oldu. Kendisinin ev sahipliğinde Delicatessen Etiler’de gerçekleşen davete Sedef Avcı, Pınar Altuğ Atacan, Deniz Barut, Cansu Akın, Billur Saatçi, Rüya Büyüktetik, Hande Can, Neva Dürüst, Nazlı Sunal, Derya Beşerler ve Ayşe Köroğlu gibi birçok önemli ismin katıldı.

Haberin Devamı

Kısa Kısa Cadde

Dokulara farklı bakış

Sultanahmet’te Küçük Ayasofya ve Sokullu Mehmed Paşa Camileri arasında yer alan Verni Art Salon, muhteşem bir sergiye imza attı. Dr. Öğretim Üyesi Esen Baydemir’in Dokuma ‘Arş ü Ferş (Yer ve Gök) sergisi, önceki gün açıldı. Verni Art Salon Müdürü Melis Uludağ ev sahipliğinde yapılan organizasyon, pek çok tanıdık ismi bir araya getirdi. Sergi, 2 Kasım’a kadar açık kalacak. 

Kısa Kısa Cadde

Alışveriş ve eğlence bir arada

Jade&Brands’in TOÇEV Vakfı yararına geçtiğimiz günlerde Raffles Hotel İstanbul’da düzenlediği, ‘Moda ve Harikalar Diyarı’ konseptli, All Exclusive Fashion Marketing&Shopping galası doludizgin gerçekleşti. Yeşim Yılmaz, Aslı Özdemir ve Tuğba Tosyalı ev sahipliğinde düzenlenen davete ünlü isimler akın etti. Etkinliğe, Revna Demirören, Ebru Akel, Hülya Avşar, Nazlı Sert, Sibel Vatandost, Kadriye Olgar, Özlem Yıldız, Ceren Benderlioğlu, Türkan Şerbetçi, Emel Yıldırım, Ebru Sever Türk ve Gülseren Budayıcıoğlu gibi isimler katıldı. All Exclusive Fashion Marketing&Shopping gala çok sayıda girişimci markayı ziyaretçisiyle buluşturdu.

Kısa Kısa Cadde

Masal gibi düğün

Siyaset dünyasının önemli isimlerinden mimar ve iş insanı Fırat Bozfırat ve Jade&Co Kurucu ortağı iş insanı Yeşim Yılmaz, Raffles Hotel’de gerçekleştirilen törenle dünya evine girdi. Seçkin davetlilerin katıldığı özel gecede Yeşim Yılmaz, Vakko gelinliğiyle göz kamaştırdı. Beşiktaş Belediyesi’nin kıydığı nikah töreninde çiftin şahitliğini Ethem Sancak, Mustafa Sarıgül, Murat Sancak, Metin Korkmaz, Tuğba Tosyalı, Mustafa Tatlıcı, Leyla Koray ve Alia Taissir birlikte üstlendi. 

Kısa Kısa Cadde

CUMHURİYET DEFİLESİ

Kısa Kısa Cadde

Rumeli Yönetici ve İş Adamları Derneği ve Rumeli Eğitim Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Ayla Erdim’in himayelerinde Cemal Reşit Rey Konser Salonu’nda ‘Cumhuriyet ve Kadın’ adlı özel bir gece düzenlendi. Gecenin finalinde Banu Noyan, Cumhuriyetin 100’üncü yılına özel defile sundu. 40 parçalık koleksiyon, Gizem Özdilli, Sevcihan Tunca, Dilara Kırmız, Banu Miray Noyan, Elmas Yılmaz, Çağla Çakın ve Çiğdem Özkan gibi modellerle sergilendi.

Alışveriş arkadaşı

Kısa Kısa Cadde

Pınar Soykan, ‘Özgür Aras’la Baş Başa’nın konuğu oldu. Yıldız Tilbe ile güzel bir dostlukları olduğunu söyleyen Soykan; “O benim alışveriş arkadaşım. Aynı yerde oturuyoruz. Arada telefonlaşırız” dedi.

Antalya’da tatilde

Manchester United’ın eski yıldızı Rio Ferdinand, Antalya’da bulunan Cullinan Belek’te tatilin keyfini çıkarıyor. Bol bol güneşlenip futbolcu, tam bir Türkiye aşığı olduğunu belirtti.

Kalplere dokunacak

Serhat, ilk Türkçe şarkısı ‘Benim Halkım’ı yayımlıyor. 1975 yılında ilk kez Tanju Okan’ın yorumladığı esere, kendine has stilini ve günümüzün modern sound’unu ekleyerek, şarkıyı bambaşka bir atmosfere taşıyor.

Blockchain gecesi

Kısa Kısa Cadde

Film ve dizi içeriklerini NFT’ler ile fonlayarak desteklemeye hazırlanan Wideangle, FTX TR sponsorluğunda, Six Senses Kocataş Mansions’ta ünlüler dünyasına tanıtıldı. Davete ünlü isimler katılıtken, Begüm Obis sahne alarak şarkılarıyla gece boyu coşturdu.

Şifa niyetine sanat!

Kısa Kısa Cadde

Tiyatrocu İlyas Çağlayan, 2014 yılında Bayrampaşa’da kurduğu Şifa Niyetine Tiyatro Atölyesi’yle minikleri kültür ve sanat yolculuğuna çıkarıyor. Tiyatro, dans ve resim alanlarında eğitimler verilen atölyeden, binlerce öğrenci mezun oldu. Çağlayan, “Üç kulvarda eğitim veren atölyelerimizin büyük ilgi görmesinden dolayı mutluluk duyuyoruz” dedi.

Yazarlar