Cadde Kısa Kısa Cadde

Kısa Kısa Cadde

06.12.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

.

Kısa Kısa Cadde

Centilmenler bir arada

Haberin Devamı

Türk basın tarihinin duayeni merhum Nezih Demirkent’in kendi gibi gazetecilik mesleğine gönül veren torunu Feyzan Ersinan’ın, lüks ve yaşam dergisi Gentlemen, 15 yıldır geleneksel hale gelen kutlaması Swiss Otel The Bosphorus’da gerçekleşti. 450 seçkin davetlinin İtalyan konseptinde hazırlanan görsel şölenle ağırlandığı gecede, 28 dalda 28 ödül dağıtıldı. Murat Tabanlıoğlu’ndan, Süleyman Orakçıoğlu’na, Nuri Develi’den Şahika Ercümen’e ve Prof. Dr. Osman Müftüoğlu’na kadar ödül alan seçkin isimler gecede hazır bulundu. Birbirinden özel dansçıların şovlarının yanı sıra Ferhat Göçer’in şarkılarıyla gece da daha da renklendi.

Kısa Kısa Cadde

Kısa Kısa Cadde

Kısa Kısa Cadde

Kısa Kısa Cadde

 Özel davetle kapılarını açtı

Sporun tüm faydalarını hayatın eksilmez bir parçası yapmayı amaçlayan Alive Spor Kulübü açıldı. Mert Fırat ve Spor Eğitmeni Kazım Tülbentçi’nin ortağı olduğu kulübün açılışına iş, sanat ve spor dünyasından pek çok isim katıldı. Davetliler, bütünsel fayda oluşturma hedefiyle hayata geçirilen ve yeni nesil spor salonunu keşfetti.

Haberin Devamı

Kısa Kısa Cadde

Yeni yıl coşkusu

Jade&Brands’den yeni yıl çoşkusuna yakışan muhteşem bir festival olan ‘Christmas Fest’, her yıl olduğu gibi bu yıl da ziyaretçisiyle buluşmak için gün sayıyor. Yarın Zorlu Raffles Otel’de gerçekleşecek olan, festival modadan, sanata, dekorasyondan, kozmetiğe kadar uzanan geniş marka karmasıyla değerli girişimcinin yeni kreasyonlarını aynı çatı altında toplayarak ziyaretçisi ile buluşturacak. Alışveriş, müzik ve eğlenceyi ziyaretçileriyle buluşturan festival, çocukların eğitime gönül veren ve TOÇEV ile el ele yürümeye devam ediyor.

Noel alışverişi

Kısa Kısa Cadde

Shanina Shaik, şu sıralar anneliğin keyfini sürüyor. Model, önceki gün geçtiğimiz eylül ayında kucağına aldığı ilk bebeğiyle yürüyüş yaptı. Bir yandan da kahve içen Shaik, Noel alışverişine çıktığını söyledi.

Circoloco İstanbul’da

Kısa Kısa Cadde

Dünyanın en büyük showcase’lerinden biri olan Circoloco, 10 Aralık’ta İstanbul’a gelecek. İstanbul Lütfi Kırdar Kongre Merkezi’nde düzenlenecek etkinlikte Rampa, Seth Troxler, Pawsa, Carlita, Desiree, O.Bee ve Sossa sahne alacak. Saat 16.00’da başlayacak Circoloco, gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam edecek. Biletler www.lifetickets.com.tr’de...

Haberin Devamı

Kısa Kısa Cadde

Güllerle jest!

Kısa Kısa Cadde

Chanel Iman, sevgilisi Davon Godchaux’un doğum gününde kendisine gönderdiği güllerle poz verdi. Jest karşısında çok mutlu olduğunu belirten model, “Her günümü yaş günüm gibi özel kılıyorsun. Evim aşkla doldu ve aşk her zaman kazanır” diye yazdı.

Ailece katalogda

Kısa Kısa Cadde

Snoop Dogg, eşi çocukları ve torunlarıyla birlikte bir pijama markası için kamera karşısına geçti. Ailece katalog pozları veren dünyaca ünlü rapçi, eğlenceli anlar yaşadı. Noel tatiline özel kreasyon giyen aile, o anları sosyal medya hesaplarından da yayınladı.

Tribün pozu

Kısa Kısa Cadde

Alessandra Ambrosio ve Lais Ribeiro, ülkeleri Brezilya’nın maçını tribünden takip etti. Dünya Kupası maçı için bir araya gelen ikili, eğlenceli karelerini sosyal medya hesaplarından yayınladı. Modellerin formaları dikkat çekti.

İlk kez kırmızı halıda!

Kısa Kısa Cadde

Robert Pattinson ve Suki Waterhouse, ilk kez kırmızı halıda birlikte kamera karşısına geçti. 36 yaşındaki oyuncu ile 30 yaşındaki model, Kahire’deki Dior etkinliğine katıldı. 2018 yılından beri birlikte olan çift, ilişkilerini gizli yaşamayı tercih ediyor.

Haberin Devamı

Gerçek itiraflar

Kısa Kısa Cadde

New York Times çok satanlar listesinin yıldızlarından Colleen Hoover’ın aşk romanı ‘İtiraf’, Epsilon logosuyla ilk kez Türkçe olarak raflardaki yerini aldı. Yayımlandığı yıl Goodreads’te ‘Yılın En İyi Aşk Romanı’ seçilen eserde, okuyucular tarafından isimsiz olarak gönderilmiş gerçek itiraflar, aşka ikinci bir şans veriyor.

İsyan etti

Kısa Kısa Cadde

Farah Zeynep Abdullah, intihar eden İpek Er’e (18) cinsel saldırıda bulunduğu iddia edilen Uzman Çavuş Musa Orhan’a ‘sesli, yazılı veya görüntülü bir iletiyle hakaret ettiği’ gerekçesiyle, 2 yıl 4 aya kadar hapis cezası istemiyle dava açılmasına sitem etti. Twitter’dan açıklama yapan oyuncu, “Bir de sınır dışı edin istiyorsanız, tecavüzcüye ‘Şerefsiz’ dedik diye” ifadelerini kullandı.

Masaja bayılıyor!

Kısa Kısa Cadde

Nina Agdal, Miami’de bikinisiyle kamera karşısına geçti. Moda fotoğrafçısı Vivian Arthur’a poz veren model, saçını tuttuğu karenin altına, esprili bir dille, “Kafatası masajına bayılıyorum” diye yazdı. Instagram’dan paylaşılan seksi fotoğraf, kısa sürede binlece beğeni ve yorum aldı.

Haberin Devamı

Aşk itirafı 

Kısa Kısa Cadde

Şarkıları kadar yaptığı açıklamalarla da konuşulan İrem Derici, attığı tweet’le dikkat çekti. Şarkıcı, “Ben birinden hoşlanmaya başladım. Hemen nazar edin de başlamadan bitsin. Sonra deli gibi bir şey oluyorum” diye yazdı. Aşık olup, olmamak arasında kalan Derici’ye takipçilerinden de tavsiyeler geldi.

Kahve Günü’nde buluştular

Kısa Kısa Cadde

Tülin Şahin ile Elon Musk’ın annesi Maye Musk, 5 Aralık Dünya Türk Kahvesi Günü’nde Arzum OKKA sayesinde buluştu. İkilinin, Türk kahvesi eşliğinde birbirlerine seslenerek yaptıkları samimi paylaşımlar, Instagram takipçilerinden binlerce beğeni aldı. Musk, “Sevgili Tülin, Türk kahvesini bir süredir içiyorum ve her gün daha çok seviyorum. Türk kahvesini benim gibi yeni deneyimleyenlere küçük bilgiler vereceğim” dedi.

Madencileri saygıyla andı

Kısa Kısa Cadde

Buray, Konya Selçuklu Kültür Merkezi’nde konser verdi. 4 Aralık Dünya Madenciler Günü’nde sahne alan şarkıcı, “Hayatlarını ve geçimlerini, yerin metrelerce altında kazanmaya çalışan, alın terleri kimi zaman kömürün siyahına, kimi zaman acı haberle geride kalanların gözyaşlarına karışanların günü... Hayatlarını kaybeden tüm madencileri saygıyla anıyorum. Hatıraları önünde saygıyla eğiliyorum” dedi.

Yeni şarkı

Kısa Kısa Cadde

Hülya Avşar’ın bu yıl ‘Sen Aşk Mısın’, ‘Duydun mu?’ ve ‘Yapma Aşkım’dan sonra dördüncü eseri ‘Anlatma’, cuma günü dijital platformlarda yayınlanacak. Sözü Şebnem Sungur’a, müziği Sezgi Erciyas’a ait parçanın düzenlemesini ise Mustafa Ceceli yaptı. Avşar, klibin yönetmenliğini de üstlendi.

Afra zirveye çıkt

Kısa Kısa Cadde

Son dönemde oynadığı projelerle adından söz ettiren Afra Saraçoğlu, IMDb’de hızla yukarı tırmandı. IMDb’de, 11 milyondan fazla isim arasından bin 664’üncü sıraya yerleşen oyuncu, en üste çıkan Türk yıldız olmayı başardı. Saraçoğlu, Türkiye listesinde ise 1 numaraya yerleşerek, kariyer rekorunu kırdı.

‘Çok üzüldüm’

Kısa Kısa Cadde

Cem Belevi, Oylum Şahin’in ‘Kum Saati’ programına konuk oldu. Son dönemde hayatında kimsenin olmadığını anlatan şarkıcı, aşkla ilgili sorulara, “Çok üzüldüm, o konulara girmeyelim” dedi. Belevi, geçtiğimiz aylarda İrem Derici’yle birlikte olmuş, Derici, “Cem beni aldattı” diyerek, ilişkiyi noktalamıştı.