Cadde Kısa Kısa Cadde

Kısa Kısa Cadde

19.12.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

.

Kısa Kısa Cadde

Damga vuran fotoğraf

Haberin Devamı

Kısa Kısa Cadde

Cansu Tosun, sosyal medyada paylaştığı fotoğrafla gündem oldu. Siyah kombiniyle çektirdiği kareleri Instagram’dan paylaşan oyuncuya, binlerce beğeni geldi. Tosun’a takipçileri, “Yılın son günü 2022’ye damga vuran kareler senden geldi” ve “İşte gerçek Cansu” mesajlarını gönderdi.

‘Sağlığınız, zenginliğinizdir’

Kısa Kısa Cadde

Marsai Martin, yumurtalığındaki kisti (over kist) aldırdığını açıkladı. 18 yaşındaki oyuncu, “Dört yıldır bana sürekli acı veren kistimi bir ameliyatla aldırdım. Bu süreci de farkındalık oluşturmak için sosyal medya hesabımdan yayınladım. Genç kadınlar, asla yalnız değilsiniz, vücudunuzu dinleyin, size sinyaller verecektir. Sağlığınız, zenginliğinizdir” açıklamasını yaptı.

Dördüncü kez memleketinde

Haberin Devamı

Kısa Kısa Cadde

Atiye, Hatay’ın Dörtyol ilçesinde Milli Mücadele’de işgalci düşman kuvvetlerine ilk kurşunun atılışının 104’üncü yıl dönümü etkinlikleri çerçevesinde 8. Dörtyol İlk Kurşun Kültür Sanat ve Turunçgil Festivali’nde sahne aldı. Şarkıcı, dördüncü kez memleketinde sahne almanın mutluluğunu yaşadığını dile getirdi.

Sete çıktı

Kısa Kısa Cadde

Burak Sevinç, Hamit İzol’un aynı isimli kitabından uyarlanan ‘Roza’ filmi için sete çıktı. İlk set gününün heyecanını yaşayan Sevinç, klaketle objektiflere poz verdi. Projede, mevsimlik işçi olarak Şanlıurfa’dan Mersin’e göç eden bir ailenin dramını anlatılacak.

‘Çok eğlenelim’

Mabel Matiz, 2022 son Türkiye konseri için Atlantis Yapım Kış Konserleri kapsamında Bostancı Gösteri Merkezi’nde binlerce hayranıyla buluştu. Biletleri haftalar öncesinden tükenen konser için şarkıcı, “Bugün burayı dolduran siz sevgili seyircime sonsuz teşekkür ediyorum. Bu akşam çok eğlenelim, bana uğurlu geleceğinize inanıyorum” dedi.

Hem kulağa hem göze

Hera Aslan, Ataşehir Watergarden’daki Endoff’da konser verdi. Sahneye mavi mini bir elbiseyle çıkan şarkıcı, sesi kadar güzelliğiyle de göz kamaştırdı. Yaklaşık iki saat boyunca sahnede kalan Aslan, konserini alkışlar eşliğinde noktaladı.

Pembeli Hande!

Hande Ünsal, Ankara’da sahne aldı. Pembe elbisesi ve takılarıyla göz kamaştıran şarkıcı, misafirlerine muhteşem bir gece yaşattı. Yeni yıla sayılı günler kala sahneden 2023 dileklerini paylaşan Ünsal, “2023 aşk yılı olsun” dedi.

Haberin Devamı

 Yılbaşı ruhu

Kısa Kısa Cadde

Piano Jewellery Kurucusu Aytaç Kamar’ın ev sahipliğinde gerçekleşen yılbaşı davetine, aralarında Çiğdem Hitay, Canan Yolaç, Arzu Kunt, Buket Taşdelen, Elif Yazıcı Girgin, Özge Sander, Şule Argüder, Aylin Hoşzeban, Yıldız Öz Samaha ve Adriana Müller yer aldığı birçok ünlü isim katıldı. Konuklar, keyifli sohbetler eşliğinde Piano’nun göz alıcı, cesur ve modern tasarımlarını yakından inceleme fırsatı buldu.

Kısa Kısa Cadde

Oğluyla gurur duyuyor

Kısa Kısa Cadde

Alarko Holding Yönetim Kurulu Üyesi Dalia Garih, önceki gün Bahçeşehir Üniversitesinde oğlu Tal Garih’in verdiği MBA dersini izlemeye girdi. Anne Garih, “Oğlumun dersini gururla dinledin. İyi ki varsın Talush” diyerek sosyal medya hesabından güzel anlarını paylaştı.

Renkli buluşma

Kısa Kısa Cadde

Machka, 2022-23 Sonbahar-Kış sezonunda da Gate 27 kurucusu Melisa Tapan’ın zarif stilini yansıtan seçkisini modaseverlerle buluşturdu. Gate 27 işbirliği onuruna düzenlenen Melisa Tapan, İpek Ayaydın Abdik, ve Mert Ayaydın ev sahipliğinde düzenlenen davete, Yasemin Özilhan, Kerim Sabancı, Cevdet Çetindoğan ve Elif Eren başta olmak üzere çok sayıda seçkin davetli ilgi gösterdi. Cüneyt Öztürk’ün DJ performansı ile renklenen davette, Melisa Tapan iş birliğinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Haberin Devamı

Kısa Kısa Cadde
Kısa Kısa Cadde