Cadde Kısa Kısa Cadde

Kısa Kısa Cadde

23.01.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

.

Kısa Kısa Cadde

Ergen göndermesi

Haberin Devamı

Kısa Kısa Cadde

DJ Mert Aydın’la evliliğini 53 günde bitiren Merve Boluğur, Instagram’dan hayranlarını sorularını yanıtladı. Oyuncu, bir takipçisinin, “Erkekler neden salak?” sözlerine, “Ergenler... Çoğu bilmiyor kadınlara nasıl davranması gerektiğini, üzülme” karşılığını verdi.

Tecavüz itirafı

Kısa Kısa Cadde

80’li yıllara damgasını vuran ABD’li aktris Brooke Shields, belgeseli ‘Pretty Baby’de yıllar önce tecavüze uğradığını açıkladı. 1987 yılında Princeton’da gerçekleşen olayın ardından kurban rolünden çıktığını belirten oyuncu, “Aklımdan ve bedenimden her şeyi silmek ve sadece gittiğim yolda devam etmek istedim. Tek başıma güçlenmem gerekiyordu” dedi.

‘Aşkın peşinden koşuyorum’

Kısa Kısa Cadde

Zara, KKTC’de Chamada Prestige Hotel’de sahne aldı. Aşk hakkında konuşan şarkıcı, “Gerçek aşkı ve sevgiyi aramayı öneriyorum herkese. Aşk pastanede el ele tutuşmak değil. Çok uzun bir konu ve ben bu duruma çok felsefik yaklaşıyorum. Ben de aşkın peşinden koşuyorum ve ‘Aman yarabbim nasıl bir dünya!’ diyorum” ifadelerini kullandı. 

Haberin Devamı

‘Derdim şarkı söylemek’

Kısa Kısa Cadde

Melek Mosso, KKTC’de bulunan Lord’s Palace Hotel’de sahne aldı. “Sahne benim için çok önemli, orası benim dünyam” diyen şarkıcı, “Aman böyle güzel olmalıyım derdim yok sahnede... Benim birilerine gönderme yapayım gibi bir düşüncem de yok. Derdim şarkı söylemek” dedi. Mosso, hasta olduğu için konsere çıkmadan önce serum yediğini söyledi.

Sahnelere döndü

Kısa Kısa Cadde

Evinde düşerek iki omurga kemiğini kırması sebebiyle bir süredir hayranlarıyla buluşamayan Zeynep Bastık, Azerbaycan Bakü Kongre Merkezi’nde sahne aldı. Şarkıcı, Koza Genç Tasarımcılar Yarışması’nda ikinci olan Şakir Buldan imzalı kıyafetiyle de büyüledi.

‘Nasreddin Hoca’ya ilgi

Kısa Kısa Cadde

Serkan Keskin ve Taner Ölmez, ‘Nasreddin Hoca’ kukla oyunuyla çocuklar için bir araya geliyor. Işıl Kasapoğlu’nun yazıp, yönettiği projede Keskin ve Ölmez’in yanı sıra Nilüfer Alptekin ile Sibel Altan da yer alıyor. Ölmez’in anlatıcı rolünü üstlendiği oyunda, Keskin Nasreddin Hoca’yı canlandırıyor. Proje, izleyicilerden büyük ilgi görüyor.

Kısa Kısa Cadde

 

‘Yaşanmaz’ kliplendi

Haberin Devamı

Çınar İlhami Yıldırım, ‘Yaşanmaz’ adlı şarkısını kliplendirdi. Sanatçı, söz ve müziği kendisine ait eserle ilgili, “Kısa sürede 150 bin kişi tarafından izlendi. Bu benim için büyük gurur” dedi.

Sömestir heyecanı

Kısa Kısa Cadde

Sömestir tatili karnelerin alınmasıyla başladı. TED Üsküdar Koleji, öğretmenleri, öğrencileriyle yarı yıl tatilini bir törenle karşıladı. Okulun kurumsal İletişim Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyesi Başak Çetinsaya, ağabeyi okulun yöneticilerinden Bahadır Çetinsaya ve eşi Berna Çetinsaya ile karne heyecanı yaşadı. Ferko Gayrimenkul Yönetimi Kurulu Başkan Yardımcısı Gökçe Mericten ve eşi Mısra Meriçten oğlu Pamir ile, Özge ve Semih Sander bu sene birinci sınıfa giden kızı Simge’nin ilk karne almasını, Burak ve Melis Hatipoğlu HEV’de okuyan kızı Mısra’nın, Serap Sarı da oğlu Kaan’ın mutluluğunu paylaştı.

Kısa Kısa Cadde

Kısa Kısa Cadde

Ödüller sahiplerini buldu

Kısa Kısa Cadde

Türkiye’nin gastronomi alanındaki en köklü sivil toplum kuruluşu Mutfak Dostları Derneği, 4’üncü Altın Kaşık Gastronomi Ödülleri’ni sahipleriyle buluşturdu.

Four Seasons Sultanahmet ev sahipliğinde, Jumbo’nun katkılarıyla gerçekleşen gecede, 10 farklı kategorideki ödüller sahiplerini buldu.

Haberin Devamı

Bisiklet dostu

Kısa Kısa Cadde

Titanic Deluxe Bodrum, Kültür ve Turizm Bakanlığı bünyesindeki Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı (TGA) tarafından verilen ve Türkiye’de sayılı otelin sahip olduğu ‘Bisiklet Dostu Konaklama Tesisi’ sertifikasını Bodrum bölgesinde alan ilk otel oldu. Geçtiğimiz yaz Shimano e-bike’larla bölgede özel turlar düzenleyen otel, bisikletle keşfe ve ulaşıma destek olmak adına sürekli yatırımlar yapıyor.

Sıra dışı konser

Duman, Atlantis Yapım’ın organize ettiği Atlantis Yapım Kış Konserleri serisi kapsamında Volkswagen Arena’da sahne aldı. Yaklaşık üç saat konser veren ekip, beş bine yakın hayranına en sevilen eserlerini seslendirdi.