Cadde Kısa Kısa Cadde

Kısa Kısa Cadde

04.02.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

.

Kısa Kısa Cadde

Amerika’ya ziyaret

Haberin Devamı

Kısa Kısa Cadde

NG Kütahya Seramik Porselen Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Güral, eşi Yelda Hanım ve kızı Sare’yle, Amerika’da eğitim gören oğulları Umut’u ziyaret etti. Uzun zaman sonra bir araya gelen aile, baş başa zaman geçirerek, hasret giderdi. Otomobil tutkusuyla bilinen iş insanı, önceki gün yaptığı galeri ziyaretinde dünya çapında ses getiren modelleri yakından inceleyerek, bilgi aldı. Oğlunu çok özlediğini belirten Yelda Güral, “Dünyada evlat sevgisinin üzerinde başka bir mutluluk yok” diye konuştu.

Sergi pozu 

Kısa Kısa Cadde

Çocuklarının eğitimi nedeniyle yaşamının bir bölümünü Londra’da sürdüren Işıl Reçber, önceki gün Miart Gallery’nin sahibi İrem Deniz’in açtığı sergiyi ziyaret etti. Uzun zaman sonra dostlarıyla bir araya gelerek, eserleri yakından inceleme fırsatı bulan iş insanı, sosyal medyadan paylaştığı kareye, “Arkadaşımın İngiltere’nin merkezinde yabancı ve başarılı Türk sanatçılarını buluşturmasına şahit olmak son derece gurur ve mutluluk verdi” notunu yazdı.

Haberin Devamı

‘En büyük destekçim!’

Kısa Kısa Cadde

A46’nın kurucusu Tuvana Büyükçınar Demir, tasarım yapmanın meditasyon ve hayat şekli olduğunu söyledi. Renkli bir kişiliğe sahip modacı, en büyük tutkusunu ise hayal kurmak olarak tanımladı. “İşimi disiplinle yapmak ve ortaya çıkanları görmek, beni hep bir sonraki projeye ve bambaşka alanlara yönlendirdi” diye konuşan iş insanı, “Eşim Selim bu konuda en büyük destekçim olarak hep yanımda yer alıyor. Şükürler olsun” diyerek, duygularını ifade etti.

Miami’den esinleniyor

Kısa Kısa Cadde

Cihan Nur, senenin yarısını geçirdiği Miami’den dünyaca ünlü markalarla görüşüyor. İş insanı, geçtiğimiz hafta Miami South Beach’te yapılan Five Park projesini ve Opera Gallery’deki sanat eserlerini inceledi.

Berksoy’dan ilk single

Ünlü isimlerin menajeri olarak tanınan Ahmet Berksoy, müzik eğitimini single ile taçlandırdı. Bir süredir farklı mekanlarda sahne alan Berksoy, söz ve müziği kendisine ait ‘Aşk Mahkumu’nı Su Tanıtım etiketiyle yayınladı.

Kısa Kısa Cadde

Romantik parça

Şahan Çalışır, yeni single’ı ‘Son Görüşme’yi yayınladı. Söz müziği kendisine ait eser için Tahir Canlı yönetmenliğinde kamera karşısına geçen ünlü besteci, “Aşk kokan romantik bir şarkı sundum. Umarım dinleyenler beğenir” dedi.

Haberin Devamı

Kısa Kısa Cadde

Görkemli parti

Sarah Haderi, sahibi olduğu Bebek Frontiere Restoran’da doğum günü partisi düzenledi. Narin Akçelik, Zeynep Töker, Ece Kıral, Nil Uzun, Beliz Bektaş, Banu Gökyar, Mehmet Çepiç, Hilal-Ferman Toprak’ı katıldığı gecede DJ Suat Ateşdağlı misafirleri çoşturdu.

Karar 10 Şubat’ta

Ece Ronay Bilir’i taciz ve tehdit ettiği iddiasıyla yargılanan Mehmet Ali Erbil hakkında, savcı 2 suçtan toplamda 7 yıl 3 ay hapis istedi. Şarkıcı ve komedyen duruşmaya katılmazken avukatları hazır bulundu. Duruşma, karar için 10 Şubat tarihine ertelendi.

Ceketsiz olmaz!

Shanina Shaik, Harper’s Bazaar dergisinin şubat sayısının kapağı oldu. Kısa bir süre önce oğlu Zai’yi kucağına alan model, fotoğrafçı Bec Parsons’ın objektifine birbirinden iddialı pozlar verdi. Shaik, bu kare içinse “Bazen üzerinize hafif bir ceket almanız gerekir” yorumunu yaptı.