Cadde Kısa Kısa Cadde

Kısa Kısa Cadde

18.05.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

.

Kısa Kısa Cadde

Düet albüm hazırlığı

Haberin Devamı

Britney Spears, geçtiğimiz yıl Sir Elton John ile çıkardığı single’ı ‘Hold Me Closer’ın başarısının ardından, düet albümü hazırlığı içinde olduğunu belirtti. The Sun gazetesinde çıkan habere göre 41 yaşındaki şarkıcı, aralarında Dua Lipa, Ariana Grande ve Sam Smith’in de bulunduğu isimlerle bir projeye imza atacak. Son albümü ‘Glory’i, 2016’da çıkaran Spears, turne tekliflerine ise şimdilik sıcak bakmıyor.

Londra’da sevgi seli

Uğur Yücel’in, yapımcılığını BKM’nin üstlendiği tek kişilik oyunu ‘Neyzen’, Londra Millfield Tiyatrosu’nda sevenleriyle buluştu. Biletleri günler öncesinden tükenen oyun, seyirci tarafından ilgi gördü. Sanatçının performansıyla dakikalarca ayakta alkışlandığı oyun, Neyzen Tevfik’in dünyasını, dostlarını ve anekdotlarını anlatıyor.

Haberin Devamı

Yoğun çalışıyor

Derya Uluğ, yaz ayları öncesi albüm hazırlığının tüm hızıyla devam ettiğini söyledi. Üç aydır yoğun bir tempoda çalıştığını belirten şarkıcı, “Artık son düzlüğe girdik. Son iki hafta kaldı. İnşallah haziran ayı itibarıyla yeni projemiz çıkmış olacak” dedi.

‘Cem, inanılmaz biri’

Seda Akman, Ceyda Düvenci’nin ‘Bambaşka Sohbetler’ adlı programına katıldı. Cem Yılmaz’ın ‘Ayzek’ filminde oynayan ve komedyenle aralarında aşk dedikoduları çıkan oyuncu, “Çok şanslıyım, harika bir set gördüm. Cem inanılmaz bir yapımcı, yönetmen, yazar ve oyuncu... Hayranlıkla izledim. Çalışma şeklini çok sevdim. Cem’e ‘yapamayacağım’ diyemezsin, yaptırır” diyerek, aşk dedikodularını yanıtsız bıraktı.

İtalya’da proje istiyor

Hilal Altınbilek, İtalya’da Canale 5’te yayınlanan ‘Verissimo’ programına konuk oldu. Sunucu Silvia Toffanin’nin sorularını yanıtlayan oyuncu, ailesiyle fotoğraflarının yer aldığı video’yu izleyince duygusal anlar yaşadı. Altınbilek, “İtalya’da bir projede yer almak ister misiniz?” sorusuna, “Çok isterim” yanıtını verdi.

Kısa Kısa Cadde

Kızına destek bekliyor 

Neşe Erberk, 14 Temmuz’da Polonya’da düzenlenecek Miss Supranational yarışmasında ülkemizi temsil edecek kızı Selin Gurdikyan için destek istedi. Miss Europe 1984’te birinci seçilerek Avrupa Güzeli olan Erberk, “Tek istediğim kızımın da benimle aynı unvanı taşıması... Şu an yarışmaya odaklandık. Herkesten ricam Selin’i Instagram’dan takip edip, destek versinler” dedi.

Haberin Devamı

‘Serenay’ı izlemek iyi geliyor’

İrem Derici, Sibel Arna’nın ‘Ne Olursan Ol, Rahat Ol’ programındaydı. Kendisini zeki, pratik zekalı ve bulunduğu ortamın neşelendiren bir kadın olarak tanımlayan şarkıcı, dış görünüşüyle ölene kadar barışık olmayacağını söyledi. “Türkiye’de beni en çok rahatlatan erkek ünlü Şener Şen” diyen Derici, kadın olarak ise Serenay Sarıkaya’yı izlemenin kendisine iyi geldiğini belirtti.