Cadde Kısa Kısa Cadde

Kısa Kısa Cadde

24.05.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

.

Kısa Kısa Cadde

Yenilikçi çalışma

Haberin Devamı

Kısa Kısa Cadde

Burak Özçivit, yüzü olduğu Altınyıldız Classics’in 2023 Yaz sezonu koleksiyonunun tanıtımı için yenilikçi bir çalışmaya imza attı. Oyuncu, fotoğrafçı ve yönetmen Koray Birand’la, yeni nesil teknoloji sanal prodüksiyon stüdyosunda, objektif karşısına geçti.

Kısa Kısa Cadde

‘Babam bana workshop verdi’

Kenan İmirzalıoğlu, üniversiteyi kazanamayınca, babasının kendisini tarlada çalıştırdığını söyledi.

Kenan İmirzalıoğlu, babasıyla ilgili anısını anlattı. Ankara’nın Bala ilçesine bağlı Üçem Köyü’nde büyüyen oyuncu, üniversiteyi kazanamayınca, babasının kendisini tarlada çalıştırdığını söyledi. İmirzalıoğlu, “Bu omuzları orada geliştirdim, babam bana iyi bir workshop verdi” diyerek, espri yaptı. 

İmirzalıoğlu, “İlkokulda derslerim iyiydi. Babam, ‘Okuyacaksın ve kendi hayatını kuracaksın. Buradaki toprağa güvenme sakın’ derdi. Lisedeyken arkadaşlarım, ‘ODTÜ’yü kazanırsam, babam bana şu arabayı alacak’ derdi. Ben de, ‘Hiçbir yeri kazanamazsam babam bana, yeni traktör alacak’ diyordum” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Kısa Kısa Cadde

Renkli davet

Nişantaşı’nda hizmet veren Health Point Clinik, sosyal yaşamın tanınmış simalarını düzenlediği davette buluşturdu. ‘Yeni Nesil Clinik’ mottosuyla yola çıktıklarını belirten mekanın kurucuları Caner Ender Kaplan ve Safa Yılmaz, “Beş yıldır yerli ve yabancı hastalara hizmet veriyoruz” dedi. Etkinlikte, Aslıhan Turan, Pınar Kerimoğlu ve Emel Yıldırım’ın da aralarında bulunduğu konuklar, yeni sezon trendleri hakkında bilgi aldı.

Kısa Kısa Cadde

Övgü aldı

Hande Erçel, Cannes Film Festivali’nde Magnum’un onur konuğu olarak katıldığı gecede ilgi odağı oldu. Oyuncu, partide dünyaca ünlü Amerikalı sanatçı Eva Longoria ile kamera karşısına geçti. Longoria’nın Erçel’in güzelliğine ve fit vücuduna övgüler yağdırdığı öğrenildi.

Kısa Kısa Cadde

Bodrum coşacak

Ünlülerin iletişim danışmanı Özgür Aras, 2 Haziran’da Yalıkavak’ta ENVY Night Life adlı mekanını açıyor. Batıktan Tanrıkulu, Monnarsh, Zoey Hasselbank gibi birbirinden ünlü yerli ve yabancı DJ’lerin set başında olacağı mekan, farklı konseptler ve partilerle, eğlenmek isteyenleri dans ettirecek.

Haberin Devamı

Kısa Kısa Cadde

Rekor kırdı

Burcu Güneş, ‘Benim Yolum’ albümüyle müzik kanalları, radyolar ve dijital platformlardan sonra TikTok’ta rekor kırdı. Esere, iki günde 4 milyon video çekildi. Gelen yorumlardan ve ilgiden mutlu olduğunu söyleyen sanatçı, “Şarkımın adı gibi hep gülelim güldürelim” diye konuştu.

Kısa Kısa Cadde

‘Merhaba’ partisi

Oligark İstanbul, 1 Haziran’da 2023 sezon açılışını gerçekleştirerek yaz boyunca eğlencenin nabzını tutacak. İtalyan iş insanı, girişimci ve sosyal medya fenomeni Gianluca Vacchi, DJ performansıyla mekanda sahne alarak, davetlileri coşturup, yaza “Merhaba” diyecek.