Cadde Kıvanç Tatlıtuğ'dan Kurt Efe açıklaması

Kıvanç Tatlıtuğ'dan Kurt Efe açıklaması

08.06.2022 - 07:05 | Son Güncellenme:

Kıvanç Tatlıtuğ-Başak Dizer çiftini geçtiğimiz ay evlerinde ziyaret eden Kenan İmirzalıoğlu, "Bebek kime benziyor?" sorusunu, "Daha çok babanın rengini almış. Altın sarısı saçları var. Tabii çocuk bu, zamanla anneden de bir şeyler alacaktır" çeklinde cevaplamıştı. Özge Özpirinçci de "Kıvanç'a çok benziyor" demişti. Baba Tatlıtuğ da "Kurt Efe kime benziyor?" sorusunu yanıtladı.

Kıvanç Tatlıtuğdan Kurt Efe açıklaması

2016 yılında Fransa'nın başkenti Paris'te nikâh masasına oturan Kıvanç Tatlıtuğ (38) ile Başak Dizer'in (45) oğulları, 15 Nisan'da dünyaya geldi. Mutlu bir evlilik sürdüren stil danışmanı ile oyuncu, ilk kez anne ve baba olma mutluluğu yaşadı. Ünlü çiftin çocuklarının adı Kurt Efe, doğumdan önce belli olmuştu. 2014'te 'Kurt Seyit ve Şura' dizisinde 'Kurt Seyit' karakterini canlandıran Tatlıtuğ'un, isim konusunda, başrolü Farah Zeynep Abdullah'la paylaştığı projeden esinlendiği öğrenilmişti.

Haberin Devamı

KIVANÇ'TAN İLK AÇIKLAMA

Yakışıklı oyuncu, bebeğinin dünyaya gelmesinin ardından iyi dileklerini ileten herkese teşekkür etti ve Twitter hesabından şu paylaşımı yaptı:

Kurt Efe'mizi sağlıkla kucağımıza aldık çok şükür. Mutluluğumuz tarifsiz. İsteyen herkese nasip olsun. Başak ve ben tüm güzel dileklerinize çok teşekkür ediyoruz. İyi ki varsınız.

Kıvanç Tatlıtuğdan Kurt Efe açıklaması

ARKADAŞININ BEBEĞİ İÇİN ALTIN ALDI

Kıvanç Tatlıtuğ, önceki gün abisi Cem Tatlıtuğ ile Akmerkez'de objektiflere yansıdı. Dövizciden arkadaşının yeni doğan bebeği için altın alan 38 yaşındaki oyuncu, muhabirlerin sorularına yanıt verdi.

Kıvanç Tatlıtuğdan Kurt Efe açıklaması

"HER GÜN YENİ BİR ŞEY KEŞFEDİYORSUN"

Tatlıtuğ, "Alıştım babalığa, Allah isteyen herkese nasip etsin. Büyütüyoruz, şimdi daha iyi anlıyorsun nasıl büyüdüğünü, hangi şartlar altında büyüdüğünü, evlat sahibi bir insan olarak o empatiyi kurabildik. Tecrübe kazanıyoruz, her gün yeni bir şey keşfediyorsun, yeni bir şey öğreniyorsun. Şimdi bir arkadaşımızın evladı dünyaya geldi. Onu ziyarete gidiyoruz, daha başka anlamlı oluyor. O heyecana bambaşka bir şekilde ortak olabiliyorsun" sözleriyle, duygularını dile getirdi.

Haberin Devamı

"HER ŞEY DAHA ANLAMLI"

Eşi Başak Dizer'in keyfinin çok yerinde olduğunu belirten Tatlıtuğ, "Onun için de, benim için de her şey daha güzel oldu. Daha anlamlı oldu, daha keyifli oldu" ifadelerini kullandı.

"ŞİMDİLİK SARIŞIN AMA HATLARI ANNESİ"

Ünlü oyuncu, meslektaşları Özge Özpirinçi ve Kenan İmirzalıoğlu'nun "Babasına çok benziyor" açıklamaları sonrası, "Kurt Efe kime benziyor?" sorusuna şu cevabı verdi:

Gidiyor geliyor. Anneye gidiyor, bana geliyor. Şimdilik sarışın ama hatları kesinlikle annesi.

AMERİKA'DA FİLM ÇEKECEK

Son olarak dijital platformda yayınlanan 'Yakamoz S-245' dizisinde 'Arman' karakterine hayat veren Kıvanç Tatlıtuğ, yazın tatil yapmayacaklarını dile getirerek, "Amerika'ya gideceğim, bir sinema filmi var" açıklamasını yaptı.