Cadde Kıvanç Tatlıtuğ'un gözlüğü 25 bin TL'ye satıldı!

Kıvanç Tatlıtuğ'un gözlüğü 25 bin TL'ye satıldı!

12.04.2022 - 17:15 | Son Güncellenme:

Hayvansever kimliğiyle bilinen, eşi Başak Dizer'le İstanbul'daki evlerinde kedi, köpek ve tavuklarıyla yaşayan oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ'un güneş gözlüğü açık artırmada satıldı. Mücevher Müzayedesi'nde 25 bin TL'ye alıcı bulan gözlüğün geliri Göktürk Hayvan Sevenler Derneği'ne bağışlandı.

Stil danışmanı eşi Başak Dizer ile bu ay sonu dünyaya gelecek bebeklerini kucaklarına almak için gün sayan Kıvanç Tatlıtuğ'un bağışladığı 1970 model Japon yapımı güneş gözlüğü, Seyrantepe'de düzenlenen Mücevher Müzayedesi'nde satışa çıkarıldı.

Haberin Devamı

Uğur Batur'un gerçekleştirdiği müzayedeye davetliler yoğun ilgi gösterdi. Açılış fiyatı 10 bin TL olan güneş gözlüğü, 25 bin TL'ye alıcı buldu. Gözlükten elde edilen gelir Göktürk Hayvan Sevenler Derneği'ne bağışlandı.

Kıvanç Tatlıtuğun gözlüğü 25 bin TLye satıldı

"KIVANÇ TATLITUĞ GÖZLÜĞÜNÜ BİZE BAĞIŞLADI"
Müzayedeci Uğur Batur, gelirin sokak hayvanlarına bağışlanacağını belirterek, "Kıvanç Tatlıtuğ'un eşi Başak Tatlıtuğ beni aradı. Sahiplenilmiş, ardından terk edilmiş köpeklerin sayısının çok olduğunu söyledi. Ardından Kıvanç Bey bir gözlüğünün olduğunu söyledi. Gözlüğü bize bağışladı. Japon yapımı 1970 model vintage gözlük. Gözlüğü 10 bin TL'den açıyorum, 25 bin TL'ye gözlüğü sattım. Daha önce sahiplenmiş ve sokağa atılmış hayvanlar var, onların tedavileri sağlanacak" şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

"SOKAK HAYVANLARINI DESTEKLİYORUZ, BAĞIŞLADIĞIMIZ İÇİN ÇOK MUTLUYUZ"
Gözlüğü satın alan iş kadını Buket Mutlu Fidan, "Çok heyecanlıyız. Sokak hayvanlarını destekliyoruz. Bu gözlük vesilesiyle alıp bağışladığımız için çok mutluyuz" ifadelerini kullandı.

Kıvanç Tatlıtuğun gözlüğü 25 bin TLye satıldı

ALKIŞLANACAK HAREKET
Son olarak Bodrum Belediyesi Veteriner İşler Müdürlüğü Turgutreis Rehabilitasyon Merkezi'ni ziyaret eden oyuncu, geçtiğimiz ocak ayında İstanbul'u etkisi altına alan kar yağışında minik dostlarımızı unutmamıştı. Tatlıtuğ, meslektaşı Berk Erçer'le birlikte Kemerburgaz-Bahçeköy Orman Yolu’ndaki köpeklere mama vermişti. İki oyuncunun bu hareketi takdir toplamıştı.

Tatlıtuğ'un eşi Başak Dizer, bu anları Instagram hesabından yayınlamıştı. Ünlü tasarımcı, "Bu karda kışta yapılacak bence en güzel şey. Ormana köpekleri beslemeye gitmek. Sizinle gurur duyuyorum beyler. Bu sefer ben gidemedim haftaya inşallah. Belki yarın arkadaşlarla toplanıp siz de gidersiniz" mesajını yazmıştı.

Kıvanç Tatlıtuğun gözlüğü 25 bin TLye satıldı