Cadde Kızı Melodi'den Ceylan'ın fotoğrafına dikkat çeken yorum!

Kızı Melodi'den Ceylan'ın fotoğrafına dikkat çeken yorum!

23.05.2022 - 12:36 | Son Güncellenme:

Bir zamanların 'Küçük Ceylan'ı şarkıcı Ceylan Avcı, sosyal medyayı aktif olarak kullanan ünlü isimlerin başında yer alıyor. Yıllar içindeki değişimiyle adından söz ettiren ünlü türkücü, son paylaşımıyla gündem oldu. Ceylan'ın fotoğrafına kızı Melodi de kayıtsız kalamadı.

Kızı Melodiden Ceylanın fotoğrafına dikkat çeken yorum

Küçük yaşlarda şarkıcılığa başlayan ve şarkılarıyla genç-yaşlı geniş bir hayran kitlesi yakalayan Ceylan, geçtiğimiz aylarda Gülşen'in merhum sanatçı Bergen'in 'Sen Affetsen Ben Affetmem' şarkısını yorumlamasının ardından yapılan eleştirilerle ilgili konuşmuştu.

Haberin Devamı

CEYLAN'DAN GÜLŞEN'E DESTEK

Ceylan, konuyla ilgili; "Bu mevzuyu bence çok uzattılar. Bazıları kendisine reklam malzemesi yaptı. Rahmetli Bergen abla ile ben de sahne paylaştım. Zaten kimse Bergen olamaz. Gülşen'e gelince, Gülşen'in yorumculuğuna laf söylemek kimsenin haddi değil. Gülşen çok başka bir yerde. Gülşen bir arabesk okur, kimseye söyleyecek söz bırakmaz. Krallar gibi popunu da okur, arabeskini de okur" demişti.

Kızı Melodiden Ceylanın fotoğrafına dikkat çeken yorum

"SAZANLAR HEMEN ORTAYA ATLADI"

Açıklamalarıyla meslektaşına destek veren 47 yaşındaki şarkıcı, daha sonra "Gülşen'in illa o şarkıyı arabesk tarzda okuması gerekmiyor. o şarkıyı ben de okudum. Bu Bergen'den daha iyi okuyacağımız anlamına gelmiyor. Ama bazı sazanlar hemen ortaya atladı. Yapılan yorumlar haddini aştı. Gülşen kendi tarzında kendi yorumunda çok güzel okumuş. Bu bir proje albümü. O yüzden kimse boş yorum yapmasın" ifadelerini kullanmıştı.

Haberin Devamı

YILLAR İÇİNDEKİ DEĞİŞİMİ DİKKAT ÇEKİYOR

Daha önce Selena Gomez, Gülşen, Elçin Sangu ve Kris Jenner'a benzetilen Ceylan Avcı, açıklamarı ve sık sık değiştirdiği imajıyla gündemden düşmüyor. Geçtiğimiz aylarda saçlarını sarıya boyatan ve yeni imajıyla Marilyn Monroe'ya benzetilen ünlü isim, son pozuyla gündem oldu.

Spor tarzıyla hafta sonunun keyfini çıkartan Ceylan Avcı, objektiflere verdiği pozları Montaigne'in "Hedefi olmayan gemiye hiçbir rüzgar yardım etmez" sözüyle paylaştı.

Kızı Melodiden Ceylanın fotoğrafına dikkat çeken yorum

"BENDEN GENÇ DURUYORSUN ANNEM"

47 yaşındaki Türk Halk Müziği ve arabesk müzik sanatçısı Ceylan'ın fotoğraflarına kısa sürede binlerce beğeni ve yorum gelirken; Erkan Bozkurt ile evliliğinden dünyaya getirdiği kızı Melodi de annesinin karelerine kayıtsız kalmadı.

Melodi Bozkurt, annesinin fotoğraflarına; "Benden genç duruyorsun annem. Yerim senin güzelliğini sarı şekerim. Kraliçem. Maşallah" notunu düştü.

BAMBAŞKA BİRİ OLDU

Öte yandan Ceylan'ın kızı Melodi de değişimiyle dikkatleri üzerine çekmişti. Yurt dışında yaşayan ve annesinin izinden giderek şarkıcı olmak için çalışmalar yapan 30 yaşındaki Melodi'nin yaptırdığı estetik müdahalelerde dikkatlerden kaçmamıştı.

Kızı Melodiden Ceylanın fotoğrafına dikkat çeken yorum