Cadde Kocamın Ailesi son bölümde büyük sürpriz!

Kocamın Ailesi son bölümde büyük sürpriz!

02.01.2015 - 10:42 | Son Güncellenme:

Fox Tv'nin sevilen dizisi Kocamın Ailesi 26. Bölüm ile ekrana geldi. Heyecanın hız kesmediği dizinin son bölümünde yine sürpriz gelişmeler yaşandı. Kocamın Ailesi 26. Bölümde kaçırdığınız detaylar haberimizde.

Kocamın Ailesi son bölümde büyük sürpriz

Tülay hayatının en büyük ayrılığını yaşarken yeni avukatı davanın işleyişinden şüphelenmeye başlar. Şeniz’in evinde kalan Fulden, arkadaşının karanlık yüzüyle tanışır. Şeniz’in ise karşılığında Fulden’den istediği bir şey vardır. Güneş’e yılbaşı arifesinde kuryeyle gelen isimsiz paket, gündeme bomba gibi düşer. Tüm bunlara rağmen yeni yılın heyecanlı herkesi sarmalamayı başarır.

Haberin Devamı

KOCAMIN AİLESİ 26. BÖLÜM

Oyuncu Kadrosu:

Tarık

Gökhan Alkan

5 yaşında evlatlık verilmiş, Almanya’da bir ailenin yanında büyümüş, tıp okumuş ve Türkiye’ye dönüp cerrah olmuş. Yakışıklı, sevecen, büyük gönüllü ancak aile özlemiyle dolu bir genç adam.

Güneş

Yeliz Kuvancı

Tarık’ın okul arkadaşı Cücü’nün kuzeni. Canlıya saygı duyan adalet duygusu gelişmiş bir veteriner. Hiç evlenmemiş ancak ailesindeki tüm kadınlar kocalarının aileleri yüzünden boşanmış. Aileci, elinden iş gelen eğlenceli bir genç kadın.

Mukadder Ar

Ayşenil Şamlıoğlu

Zafer’in karısı. Çocuklarının annesi, iyi kalpli, duygularını saklamayı başaramayan, sevgi ve saygı dolu bir kadın. 25 yıl önce oğlunu kaybetmenin acısıyla yaşamakta ve bir gün Engin’ine kavuşacağından emin.

Haberin Devamı

Pelin

Beren Gökyıldız

Tülay’la Hakan’ın 6 yaşındaki bilmiş kızları.

Zafer Ar

Erman Okay

Hikmet’in ortanca oğlu. Aile işi olan pastaneyi devralmış işletiyor. Duygularını belli etmeyen ancak dünya iyisi bir baba. Kayıp oğullarını aramayı ailenin kadınlarına yasaklamış, ailesinin geri kalanını daha fazla üzmemek için.

Şeniz

Yeşim Salkım

Sefer’in karısı. Çok güzel ve alımlı... Herkese nazik ve saygılı davransa da kendi içinde hesaplaşmaları olan bir kadın. Tüm derdi Ar ailes

Hikmet Ar

Yıldız Kültür

Ar ailesinin babaannesi. Ailenin en büyüğü. Çocuklarının ve gelinlerinin annesi. Hayatta en büyük derdi 25 yıl önce kaybettiği torununu ölmeden önce bir kere bağrına basmak. Inançlı ve geleneksel değerleri olan bir kadın

Cücü

Durul Bazan

Tarık’ın Almanya'dan okul arkadaşı, darlak, kendi doğrularından ödün vermeyen özgün bir tip. Tarık’ın tek dostu, Tülay’a meyili var. Başak’ın da katılımıyla aşk üçgeni doğması muhtemel.

Gülay Ar

Buse Arslan

Zafer’le Mukadder’in en küçük işveli kızları. Güzellik merkezinde çalışıyor, bakımlı, iyi giyinmeyi, şık yerlerde gezmeyi seven bir genç kız. Bahadır ilk sevgilisi ancak kendisini aldattığı için erkeklere inancını yitirmiş ve tüm erkekleri eğlenmek için etrafına topluyor. Onlardan hediyeler kabul edip, keyifli vakit geçiriyor ancak asla yanına fazla sokmuyor. Aslında gerçek aşkı bulmak istiyor.

Haberin Devamı

Miray Ar

Seray Kaya

Zafer’le Mukadder’in ortanca kızları. Ağabeyinin kaybından kendini suçlayan bu yüzden de ailenin erkek evlat ihtiyacını karşılamak için erkeksileşmiş kızları. Bitirim, cesur bir kız. Erkeklerle ve kadın zevkleriyle işi olmaz, ağaç oyma işi yapar. 8 aylık doğmasaymış, ağabeyi kaybolmayacakmış.

Tülay

Füsun Kostak

Zafer’le Mukadder’in büyük kızı. 2 senelik bir üniversite bitirmişse de genç yaşta aşık olduğu Hakan’la evlenip mütevazi bir hayat yaşayan ev hanımı. Hayatı ailesinden ibaret.

Gazanfer

Şehsuvar Aktaş

Hikmet’in bir işe yaramaz, aklı beş karış havada oğlu. Çalışmadan köşeyi dönmenin peşinde beceriksizce çabalamakta. Her şeyin kolayına kaçmaya çalışan, sürekli yemek yiyen, keyfine düşkün hayırsız ancak komik karakter.

Fatih

Ahmet Kayakesen

Yonca’nın patronu. Biraz duruk bir tip olmakla birlikte iyi eğitimli, zeki, insanların zaaflarını kullanmayı becerebilen ancak ilişki kurma konusunda beceriksiz, empatik olmayan bir genç. İlerde Miray’la bir ilişki yaşayacak.

Haberin Devamı

Esma

Zuhal Yalçın

Yonca’nın delidolu annesi. Sıkıntıya gelemeyen, oğluna meftun bir anne. Gerektiğinde kızını acımasızca yermekten çekinmeyen, dobra bir kadın.