Cadde Kortlarda aşk

Kortlarda aşk

11.10.2000 - 00:00 | Son Güncellenme:

Kortlarda aşk

Kortlarda aşk


Tenis hocası Cahit Yavuz’la evlenen oyuncu Filiz Taçbaş: Mutluluğu 36 yaşında yakaladım


       Antalya Altın Portakal Film Festivali’ne Çağdaş Sinema Oyuncuları Derneği (ÇASOD) adına katılan ünlü oyuncu Filiz Taçbaş, festivalin ardından, önceki hafta evlendiği tenis hocası Cahit Yavuz’la balayı yaptı. Eşi Yavuz’la 11 ay önce kendisinin de yarışmacı olduğu bir tenis turnuvasında tanıştığını söyleyen Taçbaş, şöyle konuştu:
       “İlk anda bir elektriklenme oldu ama ben bir bayan olarak çekimser kaldım. O ise benim telefon numaramı bularak, çıkma teklifinde bulundu. Çıktığımızın üçüncü günü bana evlenme teklifi etti. Onunla evlendiğim için çok mutluyum. Burada önce festivale katıldım, ardından eşimle balayı yaptım."

       Hobilerimiz ortak
       Eşinin 38, kendisinin ise 36 yaşında olduğunu söyleyen Taçbaş, daha önce hiç evlilik yaşamadığı için karar vermekte zorlandığını belirtti. Taçbaş, Yavuz’la evlenmeden önce çok sayıda evlilik teklifi aldığını da vurgulayarak, şunları söyledi:
       “Evlilik tekliflerinden hep son anda vazgeçtim. Hep bir eksik çıkıyordu. Evliliğe çok önem veriyorum. Evlendiğim zaman, ayrılmayı düşünmemem lazım. Bu konuda çok duygusalım. Eşimle birçok ortak hobimiz var. O yüzden birbirimize daha da yakın olduk ve evlilik kararını verirken zorlanmadım. Cahit, evine çok bağlı. Yüreğini çok sevdim. Ayrıca çok da yakışıklı."

       Oyunculuğa devam
       Swissotel’in Tenis Kulübü’nü yöneten Cahit Yavuz’la ilk karşılaştığında onun evleneceği erkek olduğunu anladığını söyleyen oyuncu sözlerini şöyle sürdü:
       “Evlilik güzel bir şey. İyi ki 36 yaşında evlenmişim. Ben beş yıl önce evlilik yapsaydım geçinemezdim, bu kadar mutlu olamazdım. Çünkü yapacak çok işim vardı. Gezen tozan bir insandım. Bir engele tahammül edemezdim. Şimdi kafamda yapamadığım diye üzüldüğüm bir şey kalmadı. Gözüm arkada değil. Eşim de gezmeyi seven biri. Ortak noktamız çok olunca korkacak bir şey de olmuyor. Oyunculuk yapmama da sıcak bakıyor. Hem bende hem onda yetenek var. Fakat eşimin oyuncu olmasını istemem."
       Her evli çift gibi çocuk sahibi olmayı planladıklarını söyleyen Taçbaş, ertelemeleri halinde bir yıl sonra çocuk doğurmak istediğini söyledi.
       İyi bir sinema filminde oynamak istediğini anlatan Taçbaş, sözlerini şöyle noktaladı:
       “Bir avuç insan var ve her şey onların içinde dönüyor. Gidip de ‘bana rol verin’ diyecek bir yapım yok. Ayrıca bunun için çok zaman harcamam gerek. Şimdilik Mahallenin Muhtarları’na devam etmeyi düşünüyorum."