Cadde Kral Şakir: Oyun Zamanı filmi konusu ve seslendirmen kadrosu! Kral Şakir: Oyun Zamanı animasyon filmi kaç yılında çekildi?

Kral Şakir: Oyun Zamanı filmi konusu ve seslendirmen kadrosu! Kral Şakir: Oyun Zamanı animasyon filmi kaç yılında çekildi?

06.08.2021 - 19:51 | Son Güncellenme:

Kral Şakir: Oyun Zamanı filmi bu akşam TRT 1 ekranında izleyici ile buluşacak. Kral Şakir adlı dizinin sinemaya uyarlanması sonucu ortaya çıkan film 2018 yılında vizyona girdi. 350 bine yakın seyirci tarafından salonlarda izlenen Kral Şakir: Oyun Zamanı filminin yönetmen koltuğunda Haluk Can Dizdaroğlu ve Berk Tokay yer alıyor.

Kral Şakir: Oyun Zamanı filmi konusu ve seslendirmen kadrosu Kral Şakir: Oyun Zamanı animasyon filmi kaç yılında çekildi

Kral Şakir: Oyun Zamanı filmi bu akşam TRT 1 ekranında izleyici ile buluşacak. TV dizisinde sinemaya uyarlanan Kral Şakir: Oyun Zamanı filminde labaratuvarda gerçekleştirilen bir deney sonrası ortaya çıkan geçit ile mobil oyunlar dünyasına ışınlanan Şakir'in başından geçenler konu alınıyor. İşte Kral Şakir: Oyun Zamanı filmi konusu ve seslendirmen kadrosu...

Haberin Devamı

Kral Şakir: Oyun zamanı, Kral Şakir isimli televizyon dizisinden sinema için uyarlanıp 11 Mayıs 2018'de vizyona giren, Türk yapımı bir animasyon filmi. Yapım, Türkiye sinemalarında 350 bine yakın seyirci tarafından izlenirken 4 milyon Lira'nın üstünde hasılat elde etmiştir.

KRAL ŞAKİR: OYUN ZAMANI FİLMİ HİKAYESİ

Kral Şakir: Oyun Zamanı, laboratuvarda gerçekleştirilen bir deney sonrası ortaya çıkan geçit ile mobil oyunları dünyasına ışınlanan Şakir ile sevdiklerinin hikâyesine dayanıyor.

Ödülleri

2019 yılında düzenlenen 2. Uluslararası İzmir Film Festivali'nde "En iyi Animasyon" kategorisinde ödül kazandı.

SESLENDİRMEN KADROSU

Atilla Şendil

Levent Ünsal -Kral Şakir

Mustafa Oral

Didem Atlıhan

Onur Akgülgil

Haberin Devamı

Sema Kahriman

Hakan Akın

Ezgi Mola