Cadde Kylie Jenner: Blac Chyna eski sevgilime saldırdı!

Kylie Jenner: Blac Chyna eski sevgilime saldırdı!

28.04.2022 - 18:49 | Son Güncellenme:

Kardashian ve Jenner ailesi, Rob Kardashian'ın eski sevgilisi model Blac Chyna ile davalık olduğu olayla ilgili mahkemeye çıktı. Mahkemede konuşan Kylie Jenner, Chyna hakkında bir dönem birlikte olduğu rapçi Tyga'ya şiddet uyguladığını vurgulayarak, "Sevgilime saldırdı, kolundan bıçakladı" ifadelerini kullandı.

Kylie Jenner: Blac Chyna eski sevgilime saldırdı

Attıkları her adım olay olan Kardashian ve Jenner ailesi, bu kez Rob Kardashian'ın eski sevgilisi ve çocuğunun annesi Blac Chyna ile olan davaları ile gündemde. Chyna, aileye karşı 108 milyon dolarlık saldırı, darp, aile içi şiddet ve itibarını zedelemeyi de kapsayan dava açmıştı.

Haberin Devamı

Beş yaşındaki kızının babası gerçek adı Angela Renee White olan Rob Kardashian'ı 'istismarcı' olarak nitelendiren model Blac Chyna, ailenin her şeyi 'şov için' kullandığını da iddia etmişti.

Geçtiğimiz haftalarda Los Angeles Yüksek Mahkemesi'ndeki jüri seçimi sırasında Kardashian ve Jenner ailesinin avukatı Michael Rhodes, adaylarını belirlemek için ailenin kamera karşısına geçtiği reality şovla ilgili herhangi bir olumlu ya da olumsuz fikirleri olup olmadığını sormuştu.

KARDASHİAN AİLESİ BU SÖZLERE ÇOK BOZULDU

Bunun üzerine 50- 60 yaş aralığındaki bir jüri adayı, Kardashianların TV şovu 'Keeping Up With The Kardashians'ı hiç izlemediğini belirtirken, "Ancak Kim Kardashian'ın seks kasetini izledim. Bu yüzden tarafsız olabileceğimi düşünmüyorum." dedi. İsmi açıklanmayan jüri adayının bu lafı üzerine salonda gülüşmeler yaşanırken, Kardashian'ların bu duruma çok bozulduğu ifade edilmişti.

Haberin Devamı

Page Six'in haberine göre; Khloe, bu sözler üzerine ablası Kim'in saçlarını düzelterek onu rahatlatmaya çalıştığını aktardı. Gazete, Kim Kardashian'ın annesi Kris Jenner'ın da jüri adayının verdiği bu yanıttan rahatsız olduğunu ve olumsuz anlamda başını salladığını belirtmişti.

Kylie Jenner: Blac Chyna eski sevgilime saldırdı

SİNİRLENDİLER

Kim Kardashian'ın duyduklarından sonra çok rahatsız olduğu ve kardeşi Khloe ve annesi Kris ile mahkeme salonundan ayrılırken sinirli bir ifadeleri olduğu da söylenmişti.

KYLIE İFADE VERDİ

Tüm bunların ardından Kylie Jenner, mahkemede konuştu. Ünlü isim, eski erkek arkadaşı rapçi Tyga’nın bir keresinde kendisine kolundaki yarayı gösterdiğini ve onu Chyna'nın yaptığını söylediğini aktardı.

 

24 yaşındaki Jenner, "Tyga biz birlikteyken, bana Chyna ile olan sıkıntılarını dile getirdi. Bana kolunu gösterdi ve Chyna'nın onu bıçakla kestiğini söyledi" dedi.

Jenner, Chyna'nın alkol ve uyuşturucu problemi de olduğunu öne sürerken, "Tyga bana kendisinin bıçaklandığı gece Chyna'nın alkol ve uyuşturucu etkisinde olduğunu söyledi." şeklinde konuştu.

Kylie Jenner: Blac Chyna eski sevgilime saldırdı

"TYGA, CHYNA İLE EVLENMEYİ DÜŞÜNMEDİ"

Tyga'nın kendisine Chyna ile asla evlenmeyi düşünmediğini söylediğini söyleyen Kylie, Chyna ile ilk olarak ablası Kim ile yürüyüşe çıktıklarında tanıştığını ifade etti. Chyna ve Tyga bir zamanlar nişanlıydı ve ikilinin bir de erkek çocukları bulunuyor. İkili ayrıldıktan sonra Kylie Jenner ve Tyga ilişkiye başlamıştı.