Cadde Lerzan Mutlu: Bana 'yılan terbiyecisi' derler!

Lerzan Mutlu: Bana 'yılan terbiyecisi' derler!

12.10.2023 - 07:05 | Son Güncellenme:

Ünlü şarkıcı Lerzan Mutlu, geçtiğimiz gün Etiler'de yer alan bir kuaförden çıkarken görüntülendi. Ayaküstü gazetecilerin sorularını yanıtlayan Mutlu, sahte sosyal medya hesapları konusunda çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Lerzan Mutlu: Bana yılan terbiyecisi derler

'Kibrit', 'Bir Alo de' ve 'Farzet' gibi şarkılarıyla tanınan Lerzan Mutlu, yeni programına başlamadan önce imaj yenileme kararı aldı. Geçtiğimiz gün Etiler'de saç bakımı yaptıran Mutlu, kuaför çıkışında kendisine bekleyen basın mensuplarını kırmayarak röportaj verdi.

Haberin Devamı

San Kuaför’ün çekilişle vereceği uçağı kazanmak için sık sık kuaföre gelip bakım yaptırdığını açıklayan şarkıcı, uçağın üzerinde poz verdi. Mutlu, "İnşallah bu uçak ihtiyacı olan birine çıkar çünkü fiyatı 5 milyon lira” dedi.

Lerzan Mutlu: Bana yılan terbiyecisi derler

"YENİ Mİ ÖĞRENDİNİZ?"

Yeni bir single çalışması için hazırlıklar yaptığını da açıklayan sanatçı, sahte sosyal medya hesapları konusunda da çarpıcı açıklamalarda bulundu.

"Yeni mi öğrendiniz?" diyen 46 yaşındaki Lerzan Mutlu, şu ifadeleri kullandı:

Benim çevremde böyle insanlar vardı ve hepsiyle başa çıktım. Bana 'yılan terbiyecisi' derler!

Lerzan Mutlu: Bana yılan terbiyecisi derler

"HEMEN DEDİKODU YAPARLAR"

Bu tür insanlarla tanışmaya çalıştığını belirten sanatçı, kendi sahte hesabının da olduğunu ancak şifresini unuttuğunu itiraf etti.

Lerzan Mutlu: Bana yılan terbiyecisi derler

Mutlu, "Bu tür sahte hesaplara güvenmek pek sağlıklı değil, ilişkiler bozulduğunda hemen dedikodu yaparlar" şeklinde konuştu.