Cadde Leyla Feray kimdir? Leyla Feray kaç yaşında, nereli? İşte, oynadığı diziler

Leyla Feray kimdir? Leyla Feray kaç yaşında, nereli? İşte, oynadığı diziler

09.08.2021 - 01:47 | Son Güncellenme:

İkimizin Sırrı dizisinde Neva karakterine hayat veren Leyla Feray hakkında detaylar araştırılıyor. Genç oyuncu son olarak Uyanış Büyük Selçuklu'da boy göstermişti. Ben Onu Çok Sevdim dizisi ile kariyerine adım attı. İşte, İkimizin Sırrı dizisinin Nevası Leyla Feray hayatı...

Leyla Feray kimdir Leyla Feray kaç yaşında, nereli İşte, oynadığı diziler

Leyla Feray, İstanbul'da doğdu ve eğitimini de göresel sanatlar üzerine tamamladı. Rise of Empires: Ottoman adlı dijital platform dizisinde de rol alan Feray, Kardeşim Benim 2 filminde oynadı. Peki, Leyla Feray yaşı ve boyu kaç?

Haberin Devamı

LEYLA FERAY KİMDİR?

Feray, 8 Mayıs 1993 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. Koç Üniversitesi Medya ver Görsel Sanatlar bölümünden mezun oldu. 2013 yılında “Ben Onu Çok Sevdim” dizisiyle profesyonel kariyerine ilk adımını attı.

“Paşa Gönlüm” (2014), “Üç Arkadaş” (2014), “Muhteşem Yüzyıl-Kösem” (2016) dizilerinde yer aldı. 2017 yılında “Kardeşim Benim-2” filminde “Leyla” karakterini canlandırdı. 2018 yılında bağımsız kısa film olan “Aries”te rol aldı. 2020 yılında dijital platformun mini belgesel drama dizisi “Rise of Empires: Ottoman”da “Huma Hatun” karakterini oynadı. Son olarak 2020’de TRT 1’de yayımlanan “Uyanış Büyük Selçuklu” dizisinde “Gevher Hatun” karakterini canlandırdı. Feray, oyuncu Serhat Teoman ile birlikte.