Cadde Lucas Torreira'ın pazar gezmesi! 15 dakika arkadaşını bekledi

Lucas Torreira'ın pazar gezmesi! 15 dakika arkadaşını bekledi

12.03.2024 - 09:05 | Son Güncellenme:

Galatasaray'ın Uruguaylı yıldızı Lucas Torreira ile oyuncu sevgilisi Devrim Özkan'ın ilişkilerini noktaladığı, geçtiğimiz aylarda ortaya çıkmıştı. Torreira, geçtiğimiz gün Bebek'te görüntülendi. Pazar gezmesine çıkan futbolcu, dakikalarca arkadaşını bekledi.

Lucas Torreiraın pazar gezmesi 15 dakika arkadaşını bekledi

Oyuncu Devrim Özkan'ın, Galatasaray'da forma giyen Lucas Torreira ile aşkı, ocak ayında bitmişti. Evlenecekleri düşünülürken ayrılan çiftin, Torreira'nın rezidansında sabaha kadar kavga ettiği ve Özkan'ın hıçkırarak ağladığı iddia edilmişti.

Haberin Devamı

İkilinin, güzel oyuncunun harcamaları yüzünden kavga ettiği ve Murat Boz'un 'O Ses Türkiye'nin yılbaşı programında Devrim Özkan'a serenat yapmasının da futbolcuyu rahatsız ettiği öne sürülmüştü.

Lucas Torreiraın pazar gezmesi 15 dakika arkadaşını bekledi

AŞK İDDİALARINI YALANLADI

Özkan, önceki günlerde Karaköy'deki bir mekanda sosyal medya fenomeni İbrahim Tilaver ile sabahın ilk ışıklarına kadar eğlenmişti. İçeride sarmaş dolaş görülen ikili, mekandan kol kola çıkmıştı.

Lucas Torreiraın pazar gezmesi 15 dakika arkadaşını bekledi

Yeni bir aşka yelken açtığı düşünülen ünlü isim, hakkında çıkan iddiaları yalanlayarak şu ifadeleri kullanmıştı:

Herkese merhaba, bugün hakkımda çıkan ilişki haberleri gerçeği yansıtmamaktadır. Kalabalık bir arkadaş grubuyla yemeğe çıktık. Uzun süredir hakkımda yazılan doğruluğu olmayan konularla gündemi meşgul etmek istemiyorum. Arkadaşlarımızla gülüp eğleneceğimiz günlerimiz bol olsun. Sevgiler...

Lucas Torreiraın pazar gezmesi 15 dakika arkadaşını bekledi

15 DAKİKA ARKADAŞINI BEKLEDİ!

Lucas Torreira, Devrim Özkan ile ilgili çıkan aşk haberlerinin ardından Bebek'te objektiflere takıldı. Torreira, yolun kenarında yaklaşık 15 dakika boyunca arkadaşını bekledi.

Haberin Devamı

Futbolcu, ardından arkadaşının gelmesi ile beraber hemen oradan ayrıldı.