Cadde ‘Mallara şerh koydururum’

‘Mallara şerh koydururum’

02.08.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

Eşi Şafak Mahmutyazıoğlu’nun kardeşi ve çocuklarının annesiyle mahkemelik olan Ece Erken, “Adımı anmaya devam ederseniz reddimirası geri çekip, mallara şerh koyduracağım” dedi.

‘Mallara şerh koydururum’

Ece Erken ile eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun hayatını kaybetmesinden sonra kardeşi Celal Mahmutyazıcıoğlu ve eski eşi Benan Kocadereli arasındaki miras kavgası bitmiyor. Sunucu, Kocadereli’nin, “Her şey bilgim dahilinde... Mal kaçırma yok. Her şey Naz ve Eda’nın. Asıl mal kaçıran başka birisi” yorumu karşısında çileden çıktı. Instagram’dan cevap veren Erken, “Eğer böyle bir yorum veya cevap verildiyse mahkemede ispat edilecek. Daha mal tespit davası sonuçlanmadan her şey nasıl kiraya verildi?” diye yazdı.

Haberin Devamı

“Nasıl bir açlıkmış bu bitmedi” diye sözlerine devam eden sunucu, “Reddimiras yaptığım halde bunlar neyin derdinde? Eşim neler çekmiş zamanında... Belki de Allah’ım yanına aldı da kurtardı” ifadelerini kullandı. Hayatının düzene girmeye başladığını belirten Erken, “Psikolojim daha iyi... Önüme bakarken adımı anmaya devam ederseniz, reddimirası geri çekip, mallara şerh koydurup, hukuk dışı işlemlerinize itiraz edeceğim. Eşimden ne kalırsa şehit kız çocuklarını okutan derneklere bağışlayacağım” dedi.