Cadde Mandıra Filozofu İstanbul oyuncuları kim, konusu ve teması nedir? İşte, Mandıra Filozofu İstanbul oyuncu kadrosu

Mandıra Filozofu İstanbul oyuncuları kim, konusu ve teması nedir? İşte, Mandıra Filozofu İstanbul oyuncu kadrosu

29.03.2021 - 18:30 | Son Güncellenme:

Mandıra Filozofu filminin ikincisi Mandıra Filozofu İstanbul oyuncuları ve konusuyla bir süre konuşulanlar arasında yer almıştı. Sevilen filmin çekim yeri de İstanbul'dur. Film severler Mandıra Filozofu ne zaman çekildi merakla araştırıyor. İşte, detaylar...

Mandıra Filozofu İstanbul oyuncuları kim, konusu ve teması nedir İşte, Mandıra Filozofu İstanbul oyuncu kadrosu

Müfit Can Saçıntı'nın dikkat çeken filmlerinden Mandıra Filozofu İstanbul'un senaryosunu Birol Güven kaleme aldı. Yönetmenliğini de yine Saçıntı üstlendi. Filmin başrollerinde de Müfit Can Saçıntı, Kemal Kuruçay, Gülnihal Demir yer alıyor. Sevilen film televizyon ekranlarında izleyici karşısına çıkıyor. Mandıra Filozofu İstanbul 2015 yılında çekildi. 

Haberin Devamı

MANDIRA FİLOZOFU İSTANBUL KONUSU

Bodrum’un Çökertme köyünde, kendi halinde, mütevazi bir yaşam sürdüren, tüm dünyevi hırslardan arınmış bir şekilde "bir lokma bir hırka" düsturuna da sadık yaşayan sempatik kahramanımız Mustafa Ali; bu filmle birlikte her geçen gün daha da büyüyen İstanbul şehri üzerinden, modern dünyanın karşısına çıkarak hesaplaşıyor. Yıllar önce kendisini ve annesini terk eden babasının hastalığı nedeniyle büyük şehre gelmek zorunda kalan Mustafa Ali, metropol insanının da ezberlerini bozmakta gecikmiyor.

MANDIRA FİLOZOFU İSTANBUL FİLMİ OYUNCULARI

Devam filmi niteliğindeki Mandıra Filozofu İstanbul oyuncu kadrosundaki isimler araştırılıyor. İşte, oyuncuları:

Müfit Can Saçıntı - Mustafa Ali
Birol Güven
Gülnihal Demir - Gülfidan
Kemal Kuruçay - Emlakçı
Uğur Alibaşoğlu
Mahir İpek