Cadde Masterchef All Star'da eleme kuralları değişti! Veda eden isim belli oldu

Masterchef All Star'da eleme kuralları değişti! Veda eden isim belli oldu

04.12.2023 - 00:16 | Son Güncellenme:

Masterchef All Star'da geri sayım başladı. Son 11 kişinin kaldığı Masterchef'te bir isim daha yarışmaya veda etti. Eleme kurallarının değiştiği Masterchef'te bir kişi hayalleri sona erdi. İşte eleme gecesinde yaşananlar...

Masterchef All Starda eleme kuralları değişti Veda eden isim belli oldu

Masterchef All Star'da kırmızı ve mavi takım hafta boyunca kıyasıya mücadele etti. 11 kişinin kaldığı ve kırmızı takımın 5 kişi mücadele ettiği dokunulmazlık oyunlarında kazanan belli oldu. 2-1'lik skorla kazanan kırmızı takımdan hafta boyunca sadece Eren eleme adayı olarak çıktı. Mavi takımdan ise Dilara ve Tolga potaya girdi. Cumartesi günü ekrana gelen bölümde ise yarışmacılar bireysel mücadele etti ve son eleme adayı Esra oldu.

Haberin Devamı

Masterchef All Star'da yarışmacılar ilk olarak ayva ve biberden yaratıcı tabaklar yaptı. Yaratıcı tabakları değerlendire şefler daha sonra puanlarını verdiler. Tolga 19, Eren 18, Esra 20, Dilara 18 puan aldı. En yüksek puanı Esra aldı.

Masterchef All Starda eleme kuralları değişti Veda eden isim belli oldu

İKİNCİ TURDA USKUMRU DOLMASI

İkinci turda ise yarışmacılar uskumru dolması yaptı. Esra oylama sonucu 38, Tolga 36, Dilara 38, Eren 39 puana ulaştı.

Yeni oylama sisteminde artık yarışmacılar aldıkları puanlar üzerine değerlendiriliyor ve eleme adaylarından en az puan alan hayallerine veda ediyor.

EN AZ PUAN ALAN ELENDİ

36 alan puan Tolga yarışmaya veda etti. Mehmet şef, "Açık söyleyeyim talihsizlik, daha ileriye gidebilirdin. Kullandığın teknikler, saat gibi çalışan adamsın. Senin önün açık. Meslekte kesinlikle devam edeceğine eminim." dedi.

Elendikten sonra Tolga yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: Geçen senenin başından beri planım vardı. All Star'ın olması benim için şans oldu. Küçük bir marka oluşturmaya çalışyordum. Yakın zamanda da ilk dükkanımı açacağım. Belki de benim için böyle olması daha iyidir. Sakin bir hayatta yoluma devam etmek istiyorum. An itibarıyla Masterchef All Star'dan elendim 11. olarak. Buraya kadar gelmek bile benim için aslında büyük bir başarı. Bütün şeflerime ve çalışan bütün ekibe sonsuz teşekkür ederim. Kıvanç'ı yalnız bıraktım umarım sonuna kadar gider.

Haberin Devamı

İLK 10 BELLİ OLDU

Öte yandan Tolga'nın elenmesiyle ilk 10'a kalan yarışmacılar belli oldu. İlk 10'a kalan isimler şöyle; Esra, Tahsin, Sergen, Hasan, Cemre, Kıvanç, Barbaros, Batuhan, Eren ve Dilara.