Cadde Masterchef Berk kimdir, kaç yaşında? Masterchef Berk İlter nereli, ne iş yapıyor?

Masterchef Berk kimdir, kaç yaşında? Masterchef Berk İlter nereli, ne iş yapıyor?

28.08.2020 - 15:27 | Son Güncellenme:

Masterchef Berk, yaptığı yemekler ile yarışmanın dikkat çeken isimleri arasında yer alıyor. Masterchef yarışmacısı Berk İlter'in hayatı izleyiciler tarafından merak ediliyor. İşte Masterchef Berk'in biyografisi...

Masterchef Berk kimdir, kaç yaşında Masterchef Berk İlter nereli, ne iş yapıyor

Berk İlter, Masterchef'in en genç yarışmacıları arasında yer alıyor.Yarışmaya İstanbul'dan katılan Berk, Masterchef'in öne çıkan isimleri arasında yer alıyor. Peki Masterchef Berk kimdir? İşte Berk İlter ile ilgili detaylar...

Haberin Devamı

MASTERCHEF BERK KİMDİR?

20 yaşındaki Berk İlter, yarışmaya İstanbul’dan katılmaktadır. 13 yaşında bu mesleğe karar verdiğini ifade eden Berk, Etiler Turizm Otelcilik ve Anadolu Meslek Lisesi’ni seçerek eğitimine bu yolda bir yön vermiş; dört yıllık lise eğitimi süresince iki farklı yerde staj yaparak tecrübe edinmiştir. 15 yaşına geldiğinde Rennassaince Bosphorus Hotel’de, 16 yaşında Fransa’nın Lyon bölgesinde Michelin yıldızlı bir restoranda çalışan Berk İlter, liseyi bitirdikten sonra üniversiteye okumak için İsviçre’ye gitmeye karar vermiştir.

“BHMS” adlı okuldan henüz ikinci sınıftayken kabul gören Berk, İsviçre’de de iki staj yapmıştır. Oradaki ilk stajını Waldhaus Flims Hotel’de tamamlayan Berk İlter, son stajını ise dünyanın en pahalı otellerinden biri olan President Wilson’da, yine Michelin yıldızlı bir restoranda yapmıştır.

Haberin Devamı

6 ay önce mezun olan ve İstanbul’a geri dönen Berk İlter, MasterChef 2020’nin ana kadrosunda yer almaya hak kazanarak yeni bir başlangıç yapmıştır.

Yazarlar