Cadde Duygu Acarsoy kimdir, kaç yaşında? MasterChef Duygu bilerek yemeğini kötü mü yaptı?

Duygu Acarsoy kimdir, kaç yaşında? MasterChef Duygu bilerek yemeğini kötü mü yaptı?

05.10.2020 - 15:29 | Son Güncellenme:

MasterChef 2020'de geçtiğimiz hafta nişanlısı tarafından aldatılan ve bir önceki eşi tarafından şiddete maruz kaldığını açıklamıştı. Bu hafta eleme potasına giden isimlerden biri olan Duygu Acarsoy elemenin ikinci aşamasında Sefa ve Didem ile mücadele etti. Tabağına aşırı tuz atarak yemeği bilerek ve isteyerek kötü çıkaran isim olan MasterChef Duygu bu hafta yarışmaya veda eden isim oldu. Peki MasterChef Duygu kimdir, kaç yaşında, aslen nereli?

Duygu Acarsoy kimdir, kaç yaşında MasterChef Duygu bilerek yemeğini kötü mü yaptı

MasterChef Duygu kimdir, kaç yaşında sorusu vatandaşlar tarafından araştırma konusu olmaya devam ediyor. Bu hafta MasterChef'te yarışmaya veda eden isim Duygu Acarsoy oldu. Şefler yaptıkları tadımın ardından iki tabağın hatalı olduğunu bir tabağın ise bile isteye hatalı olduğu değerlendirmesinde bulundu. Duygu bu açıklamaların ardından itirafta bulundu. Duygu Acarsoy açıklamasında akademik kariyeri ve burası arasında bir karar vermek zorunda kaldığını ve akademik kariyerinin ağır bastığı açıklamasında bulundu. Şeflere teşekkür eden Duygu tabağını bile isteye hatalı çıkardığını itiraf etti.

Haberin Devamı

MASTERCHEF DUYGU KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?

1985 yılında Ankara’da doğan Duygu Acarsoy, aslen Muğlalıdır. 2008 yılında Ankara Üniversitesi Ziraat Fakültesi ve Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi İnsan Kaynakları mezunu olan Acarsoy, şu anda aşçılık eğitiminin son yılını tamamlamaktadır.

MSA’da profesyonel pasta ve ekmekçilik eğitimini tamamladıktan sonra İspanya ve Almanya’da aldığı eğitimler ışığında birçok yerde şef olarak çalışmış; eğitmen olarak görev almıştır.

Duygu Acarsoy özellikle de ekşi maya ekmekler üzerine çalışmış, Ankara’da artizan ekmek, kruvasan ve tatlılar üreten bir işletmenin imalat koordinatörlüğünü üstlenmiştir. Aynı zamanda AHEP Üniversite’sinde eğitmen şef olarak görevini sürdürmektedir.