Cadde Masterchef Duygu kimdir, kaç yaşında? Masterchef Duygu Acarsoy ne iş yapıyor?

Masterchef Duygu kimdir, kaç yaşında? Masterchef Duygu Acarsoy ne iş yapıyor?

02.09.2020 - 13:18 | Son Güncellenme:

Masterchef Duygu, Kırmızı takımda yarışan isimler arasında yer alıyor. Dün yayınlanan Masterchef Türkiye bölümünde dokunulmazlık oyununu kaybeden ekip Kırmızı takım oldu. Kırmızı takım eleme adayı olarak potaya gönderdiği isimlerden biri ise Duygu Acarsoy oldu. Peki Masterchef Duygu kimdir?

Masterchef Duygu kimdir, kaç yaşında Masterchef Duygu Acarsoy ne iş yapıyor

Masterchef Duygu'nun yaşamı araştırılan konular arasında bulunuyor. Masterchef Türkiye'de rekabet kaldığı yerden devam ediyor.Kırmızı takım dokunulmazlık oyunu kaybettikten sonra arasında yaptığı oylama sonucunda Duygu elem potasına gitti. Peki Masterchef Duygu kimdir?

Haberin Devamı

MASTERCHEF DUYGU KİMDİR?

1985 yılında Ankara’da doğan Duygu Acarsoy, aslen Muğlalıdır. 2008 yılında Ankara Üniversitesi Ziraat Fakültesi ve Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi İnsan Kaynakları mezunu olan Acarsoy, şu anda aşçılık eğitiminin son yılını tamamlamaktadır.

MSA’da profesyonel pasta ve ekmekçilik eğitimini tamamladıktan sonra İspanya ve Almanya’da aldığı eğitimler ışığında birçok yerde şef olarak çalışmış; eğitmen olarak görev almıştır.

Duygu Acarsoy özellikle de ekşi maya ekmekler üzerine çalışmış, Ankara’da artizan ekmek, kruvasan ve tatlılar üreten bir işletmenin imalat koordinatörlüğünü üstlenmiştir. Aynı zamanda AHEP Üniversite’sinde eğitmen şef olarak görevini sürdürmektedir.