Cadde Masterchef'te elenen kişi belli oldu! Şampiyon geldiği hafta elendi

Masterchef'te elenen kişi belli oldu! Şampiyon geldiği hafta elendi

02.10.2023 - 00:15 | Son Güncellenme:

Masterchef All Star'a bu hafta veda eden isim açıklandı. İki etaplı oyunda başarılı olamayan ve geçtiğimiz hafta yarışmaya gelen bir şampiyon Masterchef'te elendi. Elenen isim yaptığı açıklamada, " Bazen de yenilmek lazım. Ben gerçekten bu hafta hiç adapte olamadım" dedi.

Masterchefte elenen kişi belli oldu Şampiyon geldiği hafta elendi

Masterchef All Star tüm hızıyla devam ediyor. Hafta boyunca yarışmacılar eleme adayı olmamak için kıyasıya mücadele etti. Bu haftanın eleme adayları Batuhan, Kıvanç, Uğur, Barış, Esra, Tanya ve Eren oldu. 2 şampiyonun yer aldığı potada nefesler tutuldu. Mehmef Şef yarışma başlamadan önce yaptığı açıklamada, "Çıta yükseldi" dedi. Barış'ın sosyal medya yorumlarına dikkat ettiğini söylemesi üzerine Mehmef Şef, "Sosyal medyada bize güzel ya da kötü yorum yapabilirler. Sosyal medyada yazılanlar herkesin kendi taraftarına göre yazılan şeyler olduğu için oradan çok etkilenmemeniz gerekir." açıklamasında bulundu.

Haberin Devamı

Daha sonra yarışmacılar yaratıcı tabakları yapmaya geçti. Yarışmacılara yaratıcı tabakları için verilen ürünler porçini mantarı ve keçi tereyağı oldu. Yarışmacılara ilk etapta tabakları için 45 dakika süre verildi.

Masterchefte elenen kişi belli oldu Şampiyon geldiği hafta elendi

Gecenin en başarılı tabağını Esra yaptı. Esra'dan sonra gelecek haftaya geçen bir diğer isim Barış oldu. Bir sonraki eleme potasına gitmeyen son isim ise Eren olarak açıklandı. Kalan yarışmacılar şef tabağı yapmak için ikinci tura geçti.

SOMER ŞEFİN TABAĞINI YAPTILAR

Tanya, Batuhan, Kıvanç ve Uğur ikinci tura kalan isimler oldu. Yarışmacılar hayallerine veda etmemek için Somef Şefin, perde pilavı tabağını en iyi şekilde yapmaya çalıştı. Yarışmacılara bu tabak için 1 saat 15 dakika süre verildi.

Haberin Devamı

Masterchefte elenen kişi belli oldu Şampiyon geldiği hafta elendi

"ŞAŞKINLIK İÇERİSİNDEYİZ"

Somer Şef, "Gerçekten çok zor tabaktı. Açık konuşacağım, üçümüz de şaşkınlık içerisindeyiz. Çünkü yarışmanın son 10 dakikasına bakınca biz dört tane tabağın çıkacağını düşünmüyorduk. Öyle ya da böyle dördünüz de birer tabak çıkardınız." dedi. Gecenin en başarılı tabağını Batuhan yaptı. Batuhan'dan sonra en başarılı isim Kıvanç oldu.

Masterchefte elenen kişi belli oldu Şampiyon geldiği hafta elendi

ELENEN KİŞİ AÇIKLANDI

Masterchef'e veda eden isim Uğur oldu. Uğur Masterchef'in ilk sezon şampiyonuydu. Uğur yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: Son dakikaya kadar pes etmedim. Ama 2018'de şampiyon olmuş bir adamın ilk haftadan elenmesi çok ayıp bence. Bazen de yenilmek lazım. Ben gerçekten bu hafta hiç adapte olamadım. Hakkımda hayırlısı buymuş.