Cadde Masumlar Apartmanı 26. bölüm full izle! Masumlar Apartmanı 27. bölüm fragmanı yayımlandı mı?

Masumlar Apartmanı 26. bölüm full izle! Masumlar Apartmanı 27. bölüm fragmanı yayımlandı mı?

17.03.2021 - 01:06 | Son Güncellenme:

Masumlar Apartmanı 26. son bölümü salı akşamı yayındaydı. İnci'nin babasını kaybetmesi, dengesini altüst eder ve onu bu durumdan çıkaracak hamle de Safiye'den gelir. İzleyenler Masumlar Apartmanı 27. yeni bölüm fragmanını aratıyor. Peki, Masumlar Apartmanı son bölümde neler oldu?

Masumlar Apartmanı 26. bölüm full izle Masumlar Apartmanı 27. bölüm fragmanı yayımlandı mı

Ege, babasının kaybıyla sarsılmış ve Neriman'ın büyük desteği ile karşılaşmıştır. Fakat hiç beklenmedik şekilde durumu en ağır yaşayan İnci'dir. Han bile İnci'ye iyi gelmiyorken Safiye'nin harekete aklını başına getirecektir. Öte yandan Gülben ve Esat cephesinde de sevindirici gelişmeler yaşanmaya başlamıştır. İşte, Masumlar Apartmanı 26. bölüm tek parça...

Haberin Devamı

MASUMLAR APARTMANI 26. BÖLÜM ÖZETİ

İnci, yaşadığı duygusal patlamanın ardından herkesi kaygılandıran davranışlar sergilemeye başlar. Gözü ne Han’ı ne de Memduh’la Ege’yi görür. İnci’nin kendine gelmesini sağlayan ise hiç umulmadık biri olur. Neriman babasının ölümünden dolayı kendini suçlayan Ege’ye destek olurken kendini aşan bir harekette bulunur. Safiye ise olanların ardından kendini temizliğe verir. Tam kendine gelirken yaşanan yeni bir kriz, eski korkularını canlandırır. Gülben, hala Esat’la iyi geçen buluşmanın etkisindeyken ondan gelen bir sürprizle yeni hayallere dalar. Han, Naci’yi göndermek konusunda kararlıdır. Ancak yaptığı hamlenin sonuçları ağır olacaktır.

MASUMLAR APARTMANI 27. YENİ BÖLÜM FRAGMANI 

Haberin Devamı

TRT1'in en çok izlenen ve sevilen dizisi Masumlar Aparmanı son bölümü ile yine nefes kesti. Yanı sıra yeni bölüm fragmanı da merakla bekleniyor. Fakat Masumlar Apartmanı 27. bölüm fragmanı henüz yayımlanmadı.

MASUMLAR APARTMANI 26. BÖLÜM FULL İZLE