Cadde Masumlar Apartmanı Esra kimdir, boyu kaç? Esra Ruşan kaç yaşında, evli mi, eşi kim?

Masumlar Apartmanı Esra kimdir, boyu kaç? Esra Ruşan kaç yaşında, evli mi, eşi kim?

16.03.2021 - 19:54 | Son Güncellenme:

Esra karakteri ile Masumlar Apartmanı dizisinde izleyici karşısına çıkan Esra Ruşen kim sorusu araştırılanlar arasında yer alıyor. Genç oyuncu Esra Ruşan, son dönemin popüler isimlerinden. Masumlar Apartmanı Esra'nın gerçek adı sorgulanıyor. Peki, Masumlar Apartmanı Esra kim?

Masumlar Apartmanı Esra kimdir, boyu kaç Esra Ruşan kaç yaşında, evli mi, eşi kim

Esra Ruşan tarafından canlandırılan Masumlar Apartmanı'nın Esra'sı, son günlerde sıklıkla aranır hale geldi. Dizide İnci'nin arkadaşı rolüne can veren Ruşan'ın hayatı da sorgulananlar arasında. İzleyenler dizinin sevilen karakteri Esra'nın aslında kim olduğunu merakla aratıyor. İşte, Masumlar Apartmanı Esra'nın hayatı...

Haberin Devamı

MASUMLAR APARTMANI ESRA KİM?

Gerçek hikayeden televizyona uyarlanan Masumlar Apartmanı dizisi TRT1 ekranlarında ilgi görüyor. üç kız kardeşi ve babası ile hayatına devam ederken beklenmedik anda İnci ile tanılan Han'ın hayatı gözler önüne seriliyor. Dizide İnci'nin en yakın arkadaşı olan Esra da ön plana çıkıyor. Han'ın yakın arkadaşı ile yakınlık kursa da özel hayatında işler pek de iyi gitmez. 

Masumlar Apartmanı Esra kimdir, boyu kaç Esra Ruşan kaç yaşında, evli mi, eşi kim

ESRA RUŞAN KİMDİR?

Ruşan, 1983 yılında Kars'ta dünyaya geldi. Mimar Sinan Üniversitesi Tiyatro Bölümü mezun olan isim, 2006 yılında Arka Sokaklar dizisi ile oyunculuğa başladı. Esra Ruşan, Vatanım Sensin ve Kurtlar Vadisi Pusu gibi birçok dizide oynadı. 2012’de Ustura Kemal, 2020’de Masumlar Apartmanı dizileri kadrosunda yer aldı. Yeni projelerde yer almaya devam ediyor. Esra Ruşan, 1.68 cm boyunda ve 58 kilodur. 6 yıldır evli olduğu yönetmen Fatih Kızılgök ile Kasım 2020'de boşandı.