Cadde Masumlar Apartmanı İnci'nin babası kimdir, öldü mü? Haluk rolünü oynayan Mert Asutay kim?

Masumlar Apartmanı İnci'nin babası kimdir, öldü mü? Haluk rolünü oynayan Mert Asutay kim?

16.03.2021 - 19:19 | Son Güncellenme:

Masumlar Apartmanı dizisinde İnci ve Ege'nin babası rolünü oynatan Mert Asutay, dizinin kadrosundan ayrıldı. Dizinin sevenleri ise İnci'nin babası öldü mü, neden öldü sorularını araştırmaya başladı. Mert Asutay tarafından canlandırılan Haluk aslında kimdir? İşte, Mert Asutay biyografisi...

Masumlar Apartmanı İncinin babası kimdir, öldü mü Haluk rolünü oynayan Mert Asutay kim

Mert Asutay kimdir araştırılan sorular arasında bulunuyor. Masumlar Apartmanı dizisinde Haluk karakteri ile dizi severlerin karşısına çıkıyordu. Masumlar Apartmanı Haluk kim, nereli, kaç yaşında? Dizide İnci'nin bir türlü affedemediği babası olan Mert Asutay artık Masumlar Apartmanı dizisinde yer almayacak. Mert Asutay kaç yaşında? 

Haberin Devamı

MASUMLAR APARTMANI İNCİ'NİN BABASI KİM? 

Yıllar önce İnci ve Ege'yi bırakıp giden Haluk, aynı zamanda İnci'nin annesi ile de mutlu bir evlilik gerçekleştirmemiştir. Alkol sorunu olan Haluk, aradan geçen zamanın ardından çocuklarının hayatına girer ancak bu defa eski sağlığına sahip değildi. Ekrana gelen son bölümde ise rahatsızlığı nedeniyle hayatını kaybediyor. 

MERT ASUTAY KİMDİR?

Asutay, 15 Ağustos 1968 tarihinde dünyaya geldi. Oyunculuğun yanı sıra seslendirme sanatçısı da olan Mert Asutay, 1978'de çocuk tiyatrosuyla başladığı profesyonel tiyatro yaşamına, 1995'ten 2015'e kadar Bakırköy Belediye Tiyatroları'nda devam etmiştir. 2016'dan beri, İstanbul Şehir Tiyatroları'nda oynamaktadır. Birçok sinema, dizi ve tiyatro oyununda rol aldı, dizi, film ve dijital oyunlarda seslendirme çalışmalarında bulundu. Üstün Asutay'ın oğludur.