Cadde 'Masumlar Apartmanı'nda bu hafta neler olacak?

'Masumlar Apartmanı'nda bu hafta neler olacak?

31.01.2022 - 09:54 | Son Güncellenme:

Gerçek bir hayat hikayesinden uyarlanan TRT 1 dizisi 'Masumlar Apartmanı', ikinci sezon 56'ıncı bölümü ile 1 Şubat Salı günü saat 20.00'de ekranlara gelecek.

Masumlar Apartmanında bu hafta neler olacak

'Masumlar Apartmanı'nın yeni bölümünde; Han, Ceylan’la birlikte babasını bulmak için yola çıkar. Mazo’nun babasına zarar verebileceği düşüncesi, onu kendini kaybetme noktasına getirir.

Haberin Devamı

Han endişelenmesinler diye Safiye ve Gülben’e yalan söylemiştir ancak Safiye ikna olmaz ve Naci’yle birlikte alelacele otelden ayrılır. Gülben ise Esat’ın ısrarını kıramayıp, birkaç gün daha otelde kalmayı kabul eder.

Masumlar Apartmanında bu hafta neler olacak

Han, Mazo’nun babasını nereye kaçırmış olabileceğini düşünürken, gelen bir telefonla babasının yerini öğrenir. Sonunda babasına sağ salim ulaşır ancak asıl mücadele daha yeni başlıyordur.

Safiye, Naci’yle evliliğinin sağlam temellerle başlaması için kendini aşan bir karar alır. Naci ise otelde yaşadığı atağın endişesi içindedir. Mazo’nun oyunu giderek acımasızlaşır. Han, Mazo’nun kim olduğunu çözebilmek için hafızasının sınırlarını zorlar.

Masumlar Apartmanında bu hafta neler olacak