Cadde Mazhar Alanson ile Fuat Güner sahnelere dönüyor! 'Kaderde bu varmış'

Mazhar Alanson ile Fuat Güner sahnelere dönüyor! 'Kaderde bu varmış'

20.01.2024 - 08:06 | Son Güncellenme:

MFÖ grubunun üyelerinden Özkan Uğur, Temmuz 2023'te lenf kanserine yenik düşmüştü. Dostlarını ve sahne arkadaşlarını kaybeden Mazhar Alanson ile Fuat Güner duygusal bir mesajla sahnelere döneceklerini açıkladı.

Mazhar Alanson ile Fuat Güner sahnelere dönüyor Kaderde bu varmış

Efsane müzik grubu MFÖ'nün üyelerinden Özkan Uğur, 2013 yılında lenfomaya yakalanmış, tedavi sürecinin ardından hastalığı atlatmıştı. Hastalığı nükseden Özkan Uğur, 1.5 aylık yoğun bakım sürecinin ardından 8 Temmuz'da hayatını kaybetmişti.

Haberin Devamı

52 yıllık dostları Özkan Uğur'u kaybettikleri günden bu yana konserlere ara veren Mazhar Alanson ile Fuat Güner, duygusal bir mesajla sahnelere döneceğini duyurdu.

Mazhar Alanson ile Fuat Güner sahnelere dönüyor Kaderde bu varmış

"52 YIL İÇİN ŞÜKRAN, 7 AY İÇİN ÖZLEM"

Alanson, konser afişini 233 bin takipçisi bulunan sosyal medya hesabından paylaşarak, şu ifadeleri kullandı:

Kaderde bu varmış, en başa dönmek... İçimizde Özkan’la birlikte geçirdiğimiz 52 yıl için şükran, ayrı düştüğümüz 7 ay için özlem ile, delikanlı olduğumuz yıllardaki gibi Fuat ile baş başa, MFÖ şarkıları söylemeye devam edeceğimiz sahnelere dönüyoruz. Buluşmak üzere!

Mazhar Alanson ile Fuat Güner sahnelere dönüyor Kaderde bu varmış

Fuat Güner de aynı paylaşıma kendi Instagram sayfasında yer verdi.

Mazhar Alanson ile Fuat Güner sahnelere dönüyor Kaderde bu varmış

"SENİ GÖREBİLECEĞİMİZ YER RÜYALAR ARTIK"

Öte yandan Mazhar Alanson, Özkan Uğur'un ardından Atatürk Kültür Merkezi'nde düzenlenen törende gözyaşları içinde "Şu an burada olduğunu, bizi seyrettiğini biliyorum. Bir konuşma hazırlayamadım ama, 3-4 gündür halimiz darmaduman. Gittik o gün herkes üzgün, ağlıyor. Özkan'ın meşhur lafları vardır, biz kimse anlamasın istediğimiz zaman aramızda kuş diliyle konuşurduk. Özkan'ın yeteneğini biliyor. Özkan'cığım herhalde yetenekli olduğunu sen de biliyordun. Ama bu kadar şeyi bildiğini sen de bilmiyordun. Meğer bütün herkes ne çok severmiş seni. Biz nasıl unutacağız, ne yapacağız bilmiyorum. Çaresiziz. Özkan'cığım ele güne karşı yapayalnız böyle de olmaz ki. Nasıl da gittin böyle bırakılmaz ki... Seni görebileceğimiz yer rüyalar artık. Ah be Özkan'ım" diye konuşmuştu.