Cadde Melisa Döngel bikinili pozlarıyla beğeni topladı

Melisa Döngel bikinili pozlarıyla beğeni topladı

10.08.2022 - 08:43 | Son Güncellenme:

Oyuncu Melisa Döngel yaz başından beri tatilde. Ünlü oyuncu, Marmaris, Bodrum, Mykonos’tan sonra şu sıralar Çeşme’de. Yeni sezonda 'Kusursuz Kiracı' dizisinde oynayacak olan Döngel sosyal medya hesabında tatil görüntülerini paylaştı. Oyuncunun pozlarına beğeni yağdı.

Melisa Döngel bikinili pozlarıyla beğeni topladı

Geçtiğimiz aylarda Arnavutköy'de görüntülenen Melisa Döngel, basın mensuplarıyla ayaküstü sohbet etmişti. Kariyeriyle alakalı konuşurken; "Gelen eleştirileri umursuyorum" diyen Melisa Döngel, "Eleştiriye açık bir sektörde iş yapıyoruz, insanların eleştirileri benim için çok önemli. Kötü eleştirileri de pek takmamaya çalışıyoruz, hayatımıza devam edebilmek için” şeklinde konuşmuştu.

Haberin Devamı

"O ÇIPLAK DEĞİLDİ"

22 yaşındaki güzel, 3.6 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından yaptığı iddialı paylaşımlarla ilgili olarak, "Straplez bir fotoğraf paylaştım, dediğim gibi insanların görüş açısı. Yanlış yorumlanmış. Çıplak fotoğraf gördük hepimiz daha önce, o çıplak değildi” diyerek kahkaha atmıştı.

"SEDA SAYAN'A BENZİYORSAM NE MUTLU BANA"

Son olarak final yapan 'Aşk Mantık İntikam' dizisinde rol alan Melisa Döngel, geçtiğimiz günlerde yeni imajını hayranlarıyla paylaştı. Saçlarını sarı yapan Döngel'i gören hayranları, oyuncuya yorum yağdırdı. Bazı takipçileri, Döngel'e "Yakışmış" dedi. Oyuncunun hayranlarının çoğu ise bu imajı beğenmedi.

Melisa Döngel bikinili pozlarıyla beğeni topladı

İmaj değişikliğine giden oyuncu, sosyal medyada şarkıcı Seda Sayan’a benzetildiği hatırlatılınca, "Seda Sayan’a benziyorsam ne mutlu bana” şeklinde konuştu. Döngel, olumsuz yorumlar sorulunca ise "Herkesin kendi düşüncesi tabii ki de, benim yorum yapabileceğim bir nokta yok. Her şey için teşekkür ederim” dedi.

Melisa Döngel bikinili pozlarıyla beğeni topladı

Haberin Devamı

BİKİNİLİ POZ

Eylül ayında başlaması beklenen Kusursuz Kiracı dizisinde oynayacak olan Melisa Döngel zorlu bir sezon öncesi yaptığı tatilde bikinisi ile kameralara poz verdi. Marmaris, Bodrum, Mykonos’tan sonra şu sıralar Çeşme’de olan ünlü oyuncunun karelerine beğeni yağdı.

Melisa Döngel bikinili pozlarıyla beğeni topladı

TÜM BAKIŞLARI ÜZERİNDE TOPLADI

Son olarak Çeşme'ye giden Melisa Döngel, önceki gün The Beach of Momo'da objektiflere yansıdı. Plajda arkadaşları ile beraber eğlenen Döngel, iddialı siyah bikinisi ve formda görüntüsüyle tüm bakışları üzerinde topladı.

Arkadaşlarıyla uzun süre sohbet ettikten sonra erkek arkadaşları ile denize giren Döngel, sonrasında kız arkadaşı ile el ele tutuşarak denize girdi. Güzel oyuncu, denizden çıktıktan sonra sepetten havlu alarak kurulandı.

Melisa Döngel bikinili pozlarıyla beğeni topladı

HAVLUYLA DANS ETTİ

Ünlü isim, kız arkadaşının yanına gelmesiyle havlu ile sahilde yaptığı dansla kendinden geçti. Döngel, zaman zaman hayranlarıyla da sohbet etti. Deniz sonrası duş alan Melisa Döngel, havluya sarılarak locasına geçti. Ünlü oyuncu, arkadaşları ile eğlenmeye devam etti.

Melisa Döngel bikinili pozlarıyla beğeni topladı