Cadde Mezuniyet coşkusu

Mezuniyet coşkusu

10.06.2019 - 07:50 | Son Güncellenme:

Bir akademik yılın daha sonuna yaklaşırken okullarda tatlı bir heyecan yaşanıyor. Cemiyet hayatının tanıdık simaları, çocuklarının diploma sevinçlerini, yerinde yaşadı. Ünlü isimler mutlu anlarını sosyal medya hesaplarından da paylaşmayı ihmal etmedi.

Mezuniyet coşkusu

Ailenin gururu
Fenerbahçe Spor Kulübü’nün efsane başkanı Ali Şen’in torunu Melise Keçeli de mezun olanlar kervanına katıldı. Kızının fotoğrafını sosyal medyadan paylaşan Suzan Şen, “Meleklerin en güzeli, prenses kızım, Melisa’m... Seninle ne kadar gurur duysam az. Hayatımın her döneminde yüzünden tebessüm, kalbinden merhamet ve elinden gücün eksik olmasın. Tebrik ederim, seni çok seviyorum” notunu yazdı.

Kenetlendiler
Ekonomi dünyasının önde gelen isimlerinden Yaman Törüner ve eşi Alev Hanım, küçük kızları Alya’nın sevincine ortak oldu. ABD’deki Bard College’ı bitiren Alya’nın bu mutlu gününde tüm ailesi, tam kadro yanında yer aldı.

Duygu dolu anlar
Nezih Barut ve eşi Berrak Hanım, oğulları İbrahim’in diploma töreni için soluğu Amerika’da aldı. Babson College’dan mezun olan İbrahim’i, ablası Alpin Albayrak ve arkadaşı Kerim Sabancı da yalnız bırakmadı.

Kaliforniya'da mutlu son
Meltem Tahrancı, “En büyük aşkım” dediği oğlu Kerem’in kep atma töreni için Kaliforniya’ya gitti. Oğlu diplomasını alırken duygusal anlar yaşayan tasarımcı, “Hayatımın en güzel gününü yaşıyorum” dedi.

Sınav maratonuna devam
Erhan Erdem ve eşi Seltan Hanım, oğulları Bora’nın mezuniyet sevincini beraber yaşadı. Gauss Özel Bilim Adası Okulları’ndan mezun olan Bora, liseye geçerken, sınav maratonuna devam edeceğini söyledi.

Mezuniyet coşkusu