Cadde MTV Ödül Töreni'ne damga vurmuştu! Taylor Swift için iş ilanı verildi

MTV Ödül Töreni'ne damga vurmuştu! Taylor Swift için iş ilanı verildi

16.09.2023 - 16:16 | Son Güncellenme:

Amerika'nın en çok kazanan pop yıldızı Taylor Swift'in müziğinin önemini tüm dünyaya anlatmakla özel olarak görevlendirilecek bir gazeteci aranıyor. ABD merkezli medya şirketi, popülaritesi her geçen gün artan 12 Grammy ödüllü şarkıcı ve söz yazarı hakkında tam zamanlı haber yapacak bir muhabir için ilan verdi.

MTV Ödül Törenine damga vurmuştu Taylor Swift için iş ilanı verildi

Müzik endüstrisinin en prestijli ödül törenlerinden olan MTV Video Müzik Ödülleri, 12 Eylül akşamı New Jersey’de gerçekleşen törenle sahiplerini buldu. Geceye damga vuran isim dokuz dalda ödül alan Taylor Swift oldu.

Haberin Devamı

11 ADAYLIK, 9 ÖDÜL!

ABD'li yıldız, 11 dalda aday gösterildiği etkinlikten dokuz ödülle eve döndü. 33 yaşındaki sanatçı; ‘Yılın Şarkısı’, ‘En İyi Pop Müzik Klibi’, ‘En İyi Klip Yönetmenliği’, ‘En İyi Görsel Efekt’, ‘Yılın Müzik Klibi’, ‘En İyi Sinematografi’, ‘En İyi Sanatçı’, ‘En İyi Yaz Gösterisi’ ve ‘Yılın Albümü’ ödüllerini kucakladı.

MTV Ödül Törenine damga vurmuştu Taylor Swift için iş ilanı verildi

ŞAŞIRTAN İŞ İLANI!

Swift'in hayran kitlesi istikrarlı şekilde artarken, bir medya şirketinin verdiği iş ilanı herkesi şaşırttı. 33 yaşındaki popçu hakkında tam zamanlı haber yapacak muhabir arandığı duyuruldu.

"ZEKİCE İÇERİKLER HAZIRLAYACAK BİR GAZETECİ ARIYORUZ"

ABD merkezli medya kuruluşunun verdiği ilanda, "Taylor Swift muhabiri, pop yıldızının etkisinin neden giderek yayıldığını, hayran kitlesinin pop kültüründe neyi temsil ettiğini, müzik dünyası ve sektördeki etkisini saptayacak. Kendi sesi olan ama önyargılı olmayan, okuyucularla onların istekleri doğrultusunda buluşmak üzere tasarlanmış zekice içerikler hazırlayarak hızla ulusal bir kitle geliştirebilecek bir gazeteci arıyoruz" ifadeleri kullanıldı.

MTV Ödül Törenine damga vurmuştu Taylor Swift için iş ilanı verildi

Haberin Devamı

1.4 MİLYAR DOLARLIK REKOR TAHMİNİ

ABD’li şarkıcının 'Eras' adlı konser turunun ABD ayağı, 18 Mart 2023’te başladı. 20 şehirde 27 konserden oluşan organizasyon, 5 Ağustos’ta California’da sona erdi. İzleyici rekorları kıran dünya turu, Güney Amerika ülkelerinden Meksika, Arjantin ve Brezilya ile devam ediyor. 2024'ün sonuna kadar planlanan Eras’ın daha sonraki durakları Japonya, Avustralya, Singapur ve Avrupa ülkeleri olacak.

MTV Ödül Törenine damga vurmuştu Taylor Swift için iş ilanı verildi

Eras’ın Kasım 2024’te sona erdiğinde, tahmini 1.4 milyar dolarlık gelirle 'tüm zamanların en yüksek hasılat yapan konser turu' olacağı öngörülüyor. Bu, İngiliz şarkıcı Elton John’un veda turnesinden yarım milyar dolar daha fazla bir rakam anlamına geliyor. ABD’deki sinemalarda gelecek ay gösterime girecek Eras’ın filme alınmış versiyonu, biletlerin satışa çıktığı gün 37 milyon dolar kazandırdı. Tur, şu anda en başarılı pop starın Taylor Swift olduğunu gösterdi.

MTV Ödül Törenine damga vurmuştu Taylor Swift için iş ilanı verildi