Cadde Muhteşem Yüzyıl'ın paşası Adnan Koç'a uyuşturucudan gözaltı

Muhteşem Yüzyıl'ın paşası Adnan Koç'a uyuşturucudan gözaltı

22.03.2018 - 13:51 | Son Güncellenme:

İstanbul polisince düzenlenen bir operasyonda, Muhteşem Yüzyıl'da 'Behram Paşa' rolündeki oyuncu Adnan Koç'un da aralarında bulunduğu 5 şüpheli gözaltına alındı. Şüpheliler polisin bulduğu kokaini vermemek için direndiği öğrenildi.

Muhteşem Yüzyılın paşası Adnan Koça uyuşturucudan gözaltı

Özel bir televizyon kanalında yayınlanan "Muhteşem Yüzyıl" dizisinde "Behrem Paşa" ve "Şehzade Murat" rollerini oynayan sinema sanatçıları Adanan Koç ile Serhan Onat İstanbul Narkotik polisince bir uyuşturucu şebekesinden uyuşturucu satın almak suçlamasıyla gözaltına alındı.

Haberin Devamı

Ünlülerin torbacısı olarak bilinen Sinan Bozburun'un başını çektiği şebekeden kokain satın alırken yakalanan 2 sinema sanatçısından Onat geçtiğimiz hafta sevk edildiği adliyeden denetimli serbestlikle tedavi şartıyla serbest bırakılırken, Koç ise kurye Bozburun ve 3 kardeşiyle birlikte bu gün adliyeye sevk edildi.

İEM Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, ünlülerin torbacısı olarak adlandırılan ve bir süredir adamlarıyla birlikte takip altında tuttuğu Sinan Bozburun isimli uyuşturucu torbacısının yeni bir uyuşturucu satışı için Avcılar'dan çıkış yaptığını belirleyince kendisini takibe aldı. Geçen hafta ekiplerin peşine düştüğü torbacı Bozburun, İçerenköy'de bir kafeterya ya gidip "Muhteşem Yüzyıl' dizisinde Behram Paşa rolünü oynayan Adnan Koç'la buluşunca ekipler harekete geçip kafeye operasyon düzenledi. Operasyonda torbacı Sinan Bozburun ile oyuncu Adnan Koç ve 3 kardeşi gözaltına alındı. Yapılan aramalarda Adnan Koç'un üzerinde 5 kullanımlık kokain ele geçirildi. Kafede arama yapan ekipler, aramalarda metamfetamin ve ecstasy hap da ele geçirirken operasyon sırasında şebeke üyesi torbacıların uyuşturucuları polise vermemek için direndiği öğrenildi.Operasyon sonrasında oyuncu Koç ile birlikte torbacı Bozburun ve 3 kardeşi gözaltına alınıp emniyete götürüldü.

Haberin Devamı

Haklarında, uyuşturucu ticaretinin yanı sıra, polise mukavemet suçu kapsamında da işlem yapılan şüphelilerden torbacı Sinan Bozburun'un önceki gün sevk edildiği mahkemece tutuklandığı öğrenilirken, önceki hafta uyuşturucuyla yakalanan ve sevke edildiği adli makamlarca denetimli serbestlik ve tedavi şartıyla serbest bırakılan yine aynı "Muhteşem Yüzyıl" dizisinin oyuncularından Serhan Onat'a da uyuşturucu satan şahıs olduğu öğrenildi.

"Muhteşem Yüzyıl" dizisinin yanı sıra "Fi "dizisinin de oyuncu kadrosu içerisinde yer alan ve önceki hafta uyuşturucuyla yakalanan Serhan Onat'ın verdiği bilgi ışığında kimliği tespit edilip takibe alınarak, oyuncu Adnan Koç'a uyuşturucu satacağı sırada yakalanan kurye Bozburun'un operasyon kapsamında yakalanıp gözaltına alınan kendisi gibi torbacı 3 kardeşi ile Koç emniyet'teki işlemlerin ardından bu gün adliyeye sevk edildi.

Haberin Devamı