Cadde Müjde'ye şehadet getirten olay!

Müjde'ye şehadet getirten olay!

29.05.2009 - 11:08 | Son Güncellenme:

4 kadın muhteşem bir finalle sezonu tamamladı. Program esprilerle bitti. Ancak ciddi olarak tartışılan bir olay Müjde Ar'a kelime-i şahadet getirtti

Müjdeye şehadet getirten olay

Başladığı günden bu yana fenomen olan "Haydi Gel Benimle Ol" programı dün akşam bu sezonu kapattı. Programın moderatörü Çiğdem Anad "Bu sezon bu gece kapatacağız, gelecek yıla da ne olacak bilmiyoruz" diyerek yaptı açılış konuşmasını...

Son program olması 4 kadının da ekranda daha rahat davranmasına yol açmıştı. Hem ağır eleştirileri sakınmadılar, hem de çok eğlenceli konuşmalar yaptılar.

DAKİKA BİR GAF BİR: AYSUN SEN ZENGİNLERİ TANIRSIN
Program bir gafla başladı. Antalya'da açılan lüks otelden bahsederken konu zenginlere geldi.

Pınar Kür "Bir tanesi var 30 tane yatı var." diye o zenginlerden birinin adını hatırlamaya çalıştı. Sonra Aysun'a "Sen bilirsin!" diye sordu. Aysun da hemen "Abromovich" diye cevap verince Çiğdem Anad araya girdi: "Nerden biliyorsa? Laf ola!"
Müjde Ar da Anad'ı destekledi: "Kim bilir zenginleri Aysun mu? Aysun nereden bilsin?"

Pınar Kür gafını "Hepimiz Abromovic'i biliyoruz" diyerek toparlamaya çalıştı.

Programın ilerleyen bölümlerinde laf gazeteci Uğur Dündar'a eşinin üzerinden atılmaya çalışılan 'pislik'e geldi. Vakit Gazetesi'nin Dündar'ın eşinin tek başına yaptığı yurtdışı seyahatlarinin sanki kötü bir şeymiş gibi yazılmasını ve bu bilgilerin polis tarafından araştırılmasını Müjde Ar ağır eleştirdi.

Ar şöyle konuştu:

BEN HAYATIMDA BÖYLE TERBİYESİZLİK GÖRMEDİM
"Bu polisin bence çok canı sıkılıyor bence. İş yok güç yok. Huzur içinde bir ülke. Sabah kalkıyor, günlük güneşlik... O yüzden canı sıkılıyor. Napıyor, geçiyor internetin başına Uğur Dündar'la eşi kaç defa yurt dışına çıkmış. Oh! Gelsin çaylar sigaralar sigaralar... Allah! Yenge nereye gitti. Ben hayatımda böyle bir hukuksuzluk, böyle bir terbiyesizlik görmedim.

SİZ HASTA MISINIZ KARDEŞİM?
Siz hasta mısınız kardeşim, size devlet niye maaş veriyor, niye bu vergiler toplanıyor. İnanılmaz bir şey. Bir yaşıma daha girdim derler ya. Bir yaşıma daha girdim. Adamcağız bar bar bağırıyor. Hani özel hayata saygı... Nedir bu kadın düşmanlığı? Ne hıncınız var kadınlara? Böyle bir kafayı yeme noktası...

MÜJDE AR'A KELİMEYİ ŞAHADET GETİRTEN OLAY
Dündar çiftinin birçok emniyet birimlerinde araştırıldığını söylerken Müjde Ar'ın sinir katsayısı daha da arttı.

"Dündar çiftine ait kayıtların şu emniyet birimlerinin bilgisayarları üzerinden incelendiği saptandı. Okuyorum:

İstanbul Emniyeti Pasaport Şubesi.

İstanbul Emniyeti Organize İşler... Dündar'la karısı uçağa binince organize iş oluşuyor herhalde.
İstanbul Emniyeti Terörle mücadele... Eşhedü en la ilahe illallah!..
Bursa Emniyeti Pasaport şubesi... Trabzon, Ağrı... Kafayı yemişler...

POLİS NEDEN BENİMLE İLGİLENMİYOR?
Ve sonunda işi gırgıra vurarak olayı bağladı:

"Ben burada Emniyet birimlerini uyarıyorum. Arkadaşlar yanlış iz peşindesiniz. Ben 3 koca almış kafasına buyruk kadın olarak, onlarca defa yurtdışı seyahatlerim oldu. Daha önceki iki kocaya kızdım ben gidiyorum diyordum. Bu kayıtlarımı ben rica ediyorum. Biraz daha ilgi gösterin. Beni niye sevmiyor bu polis. Ayıp denen bir şey var. Uğur Dündar'ın eşi normal bir kadın. Ben bu güzelliğimle neden dikkatinizi çekmiyorum. Ayıp ya!...

ALLAHIN CEZASI KÖKTEN DİNCİ GAZETE
Tabi Vakit Gazetesi'ni ismini almadan ağır bir şekilde eleştirdi.

"Uğur Dündar gibi pürü pak bir gazeteciyi Allahın cezası kökten dinci bir gazetenin yayınlarıyla karalamaya çalışmak ve bunu dakika başı gündeme getirmek... Bu nereye gider?
Güneş balçıkla sıvanmaz. Bizden olmayanların hepsi kirlidir demek istiyorlar ama kimse yemiyor. Ama Uğur Dündar bunların pis yayınlarından bir şey mi kaybediyor. Tam tersine büyüyor. Aynı gazete bizim için neler yazdı? Bunlardan gelecek iltifat zaten bizim için hakaret zaten...

ÖLEN İLK EŞİNİN ANNESİNE BAKIYOR
Müjde Ar program sırasında sigorta konusu konuşulurken lafın arasında ilk eşinin (Samim Değer) annesine de baktığını söyledi.

"Benim ilk eşim vefat etti, ben boşandıktan 28 sene sonra... Benim hayatımda ilişkilerim insanlarla iyidir. Annesi var geride. Yatalak ve hiç kimsesi yok. Dedim ki Ercan'a 28 sene önce boşanmış olduğum eşimin annesi sokakta kalmış. 'Hemen bize getir' dedi."

Müjde Ar programda açıldıkça açıldı. Neşesi yerindeydi. Aysun Kayacı'ya "şey abla olarak ben koca bulacağım" bile dedi.

"Ben ona ünlü koca istemiyorum. Kafasına vuracak, akşama kadar kraliçem diye dolaşacak birini bulacağım ona şey abla olarak. Hani derler ya... Amerika'ya gidiyoruz yazın. İnşallah orada yabancı birini buluruz. Bütün polisler bizi takip edecek desene. Bizim durumumuz Ergenekon'u bile geçer. Vay be ikili binmişler gene uçağa diye..."

Programda Aysun Kayacı hem çok doğru bir şey söyledi ve hemen ardından da yine büyük bir pot kırdı.

BİZ HANGİ MEDYA GRUBUYDUK? DOĞAN MI?
Çiğdem Anad eski bantlara bakınca "biz daha gençleşmişiz, sen daha yıpranmışsın Aysun" diye yorumda bulundu. Aysun da "Benim de derslerim çok ağırlaştı son sene. Çok üstüme gelindi. Burada da sarf ettiğim, yanlış anlaşılan sözlerimden dolayı çok üstüme geldi medya. O yüzden yıpranmış olabilirim tabi. Çok yıprandım ama burada kazandığım tüm paraları da biriktirdim naber..." diyerek medyaya bu benim ekmek param demeye getirdi.

Ve ekmek parası uğruna bir pot daha kırmayı ihmal etmedi. 3 yıldır çalıştığı NTV'nin hangi gruba bağlı olduğunu Aysun ne yazık ki aklında tutamamamıştı.

Aysun Kayacı: Paralarımı biriktirdim. Ne medya grubuyduk biz? Doğan?

Çiğdem Anad: Allah seni ne etsin? Doğuş!

Aysun Kayacı: Doğuş Medya Grubu'ndan kazandım.

Programda Müjde Ar'ın etkisi her saniyede daha da artıyordu. Çiğdem Anad arkadaşı Kenan İmirzalıoğlu'nun "Aysun'la bir film yapsak ne güzel olur?" dediğini aktardı.

Müjde hemen atladı: "Yani bundan şu manayı mı çıkaralım, Kenan, Aysun'a mı yazılıyor. Yoksa sadece bir şey olarak mı?"

Kayacı'nın "Fizik olarak uygun bulmuştur. Sinematografik olarak..." diyerek konuyu değiştirmeye çalışması nafile bir çabaydı.

Ar devam etti:

"Ben sevişme sahnelerinde Aysun gibi bir partneri tercih ederim' demek istemiş olabilir. Yatak sahneleri çekilirken, bizde çünkü kısa kadınlara takoz döşerler aşağıdan... Bu da tuhaf bir laf oldu ama hani boyunu uzatmak için. Benim boyum 1.64, Tarık Akan 1.90. Öpüşme sahnesi çekeceğiz, birden bire böyle bir şey gelir, takoz... Ayağının altına koyarlar. Öyle denir, takoz döşemek denir..."  (İNTERNET HABER)