Cadde Nazlı Kayı kimdir, kaç yaşında? Hacı Sabancı ile evlenen Nazlı Kayı merak edilenler...

Nazlı Kayı kimdir, kaç yaşında? Hacı Sabancı ile evlenen Nazlı Kayı merak edilenler...

11.10.2021 - 11:42 | Son Güncellenme:

Hacı Sabancı ile evlenen Nazlı Kayı magazin dünyasını yakından takip eden vatandaşlar tarafından araştırma konusu olmaya devam ediyor. Cumartesi akşamı gerçekleştirilen törenle evlenen Hacı Sabancı ve Nazlı Kayı çiftinin düğünden kareleri sosyal medya üzerinden paylaştı. Peki Nazlı Kayı kimdir, kaç yaşında?

Nazlı Kayı kimdir, kaç yaşında Hacı Sabancı ile evlenen Nazlı Kayı merak edilenler...

Nazlı Kayı kimdir sorusu araştırma konusu olmaya devam ediyor. Geçtiğimiz yıl Aralık ayında nişanlanan Hacı Sabancı ve Nazlı Kayı çifti Cumartesi akşamı gerçekleştirilen törenle evlendi. Düğünden karerleri sosyal medya hesabı üzerinden paylaşan çiftin fotoğraf karelerinin altına binlerce yorum yapıldı. Peki Nazlı Kayı kimdir, kaç yaşında?

Haberin Devamı

NAZLI KAYI KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?

28 yaşında olan Nazlı Kayı, lise yıllarına kadar Bursa’da yaşadı. Ardından lise eğitimi için İstanbul'a yerleşti ve bir daha da Bursa'ya dönmedi. Koç Lisesi mezunu olan Nazlı Kayı, Londra'daki University Of Westminster'da hukuk bölümünden mezun oldu.

Daha sonra sanat tarihi ile yakından ilgilenmeye başlayan Kayı, İstanbul Modern'de sanat tarihiyle ilgili dersler almaya başladı. Hacı Sabancı, 2020 kasım ayında Nazlı Kayı'ya romantik bir akşam yemeğinde, tektaş yüzükle evlilik teklif etmişti. Çift bu yıl ise dünya evine girdi.