Cadde Nebahat Çehre'den 'bikinili fotoğraf' açıklaması

Nebahat Çehre'den 'bikinili fotoğraf' açıklaması

20.08.2023 - 07:07 | Son Güncellenme:

Daha önce yaptığı bir açıklamada, basın mensuplarına "Beni yakalayamayacaksınız" diyen 79 yaşındaki oyuncu, Güvercinlik'te konakladığı otelin plajında bikinili objektiflere yansımıştı. Ünlü oyuncu, basına yansıyan görüntüleri hakkında konuştu.

Nebahat Çehreden bikinili fotoğraf açıklaması

Nebahat Çehre, geçtiğimiz akşam Etiler Akmerkez’de görüntülendi. AVM tarzı ile çok konuşulan Çehre, muhabirlerin “Kıyafetleriniz ve giyim tarzınız çok konuşuluyor. Bir styling ile çalışıyor musunuz” sorusuna, “Ben stylingim zaten” diye cevap verdi.

Haberin Devamı

"HALA ÇOK GÜZEL TEPKİLER GELİYOR"

Kanal D ekranlarında yayınlandığı dönemde de reyting rekorları kıran ve aradan geçen yıllara rağmen tekrarlarının hala reyting rekoru kırdığı 'Aşk-ı Memnu' dizisi hakkında da konuşan Çehre, “Çok başarılı ve güzel bir işti. Hala çok güzel tepkiler geliyor. Yolda hala Firdevs Hanım diye seslenip fotoğraf çekiniyor gençler benimle. Sanırım son projem o olacak gibi çünkü hala içime sinen iyi bir senaryo çıkmadı karşıma” dedi.

Nebahat Çehreden bikinili fotoğraf açıklaması

"EMİNİM ÇOK İYİ OYNAMIŞTIR"

Yeni çekilen Bihter filminde Firdevs Hanım’ı canlandıracak olan Hande Ataizi hakkında ise “Eminim çok iyi oynamıştır. Zaten onların yaptığı dönem filmi. Bizimki ile farklı olacak” dedi.

Nebahat Çehreden bikinili fotoğraf açıklaması

"ÇEKİLEN POZLAR ÇOK GÜZELDİ"

Bu yaz gittiği tatilde bikinili görüntülenen Çehre’nin, "Beni hiçbir zaman bikinili yakalayamazsınız" açıklamasının hatırlatılması üzerine “Beni siz yakalayamadınız zaten. Kaldığım otelin en uç noktasında güneşlendim. Oradan biri uzaktan çekmiş, haberim yok. Verildi sonra. Ama çekilen pozlar da çok güzeldi, beğendim ben de” diyerek güldü.

Nebahat Çehreden bikinili fotoğraf açıklaması

Haberin Devamı

Çehre, ardından alışveriş yapmaya devam etti.