Cadde Nihal'den Atakan itirafı!

Nihal'den Atakan itirafı!

18.06.2016 - 15:57 | Son Güncellenme:

'Survivor 2016'da gönüllüler takımında yarışan Efecan Dianzenza, Zafer Mete, Nihal Candan, Aylin Şallı ve Gizem Memiç, iftar yemeğinde biraraya geldi.

Nihalden Atakan itirafı

Survivor'da yarıştıkları süre içerisinde haftalarca açlıkla mücadele eden gönüllüler, adadan sonra ilk kez aynı sofrada buluştu. Magazin 8 Extra'nın düzenlediği iftar yemeği renkli görüntülere sahne oldu.

Haberin Devamı

İki hafta önce yarışmadan elenen Efecan Dianzenza, 4.5 aylık ada hayatından sonra normal hayatına alışmakta zorluk çektiğini söyledi.

Survivor'a ilk haftalarda veda eden Aylin Şallı, "Umarız finale bizim takımdan biri gider" dedi.

Survivor'dan erken elenmek zorunda kaldığını söyleyen Zafer Mete ise "Herkesin Survivor'da zamanı var ama benim için yarı zamanlı Survivor oldu diye düşünüyorum" şeklinde konuştu.

NİHAL, ATAKAN'IN ŞAMPİYON OLMASINI İSTİYOR

İftar yemeğine babası ve kardeşi ile katılan Nihal Candan, gönüllüler takımında yer almasına rağmen ünlüler takımı yarışmacısı Atakan Arslan'ın şampiyon olmasını istediğini söyledi.

ZAFER'DEN SEMİH VE GİZEM KERİMOĞLU'NA GÖNDERME

Diskalifiye olan Zafer, Efecan'ın "Kıbrıs koltuğunda oturan son 2 kişi kim olmalı?" sorusuna, "Kıbrıs koltuğunda Semih ve Gizem Kerimoğlu'nu çok görmek istiyorum. Hastasıyım, ama koltukta değil, tribünde görmek istiyorum" yanıtını verdi.