Cadde Nil Karaibrahimgil: Kendimi gerçekleştirdikten sonra anne oldum

Nil Karaibrahimgil: Kendimi gerçekleştirdikten sonra anne oldum

12.04.2022 - 14:24 | Son Güncellenme:

Şarkıcı Nil Karaibrahimgil, Evrim Sümer’in hazırladığı 'Laylu ve Ben' isimli podcast programında; reklamcı Serdar Erener'le evliliği, oğlu Aziz Arif ve aile hayatı hakkında konuştu.

Nil Karaibrahimgil: Kendimi gerçekleştirdikten sonra anne oldum

Aziz Arif’i doğru zamanda doğurduğunu belirten Nil Karaibrahimgil, "Kendimi şarkıya, müziğe fazla kaptırıp, onu doya doya yaşamak istedim. Aslında böyle olduğu için memnunum. Bir doygunluğa ulaştıktan sonra anne olmanın da ayrı bir güzelliği var. Kendini gerçekleştirip, kendinin çiçek açma dönemini tamamladığını hissetmek başka bir yolculuk. Ondan sonra annelik de ayrı bir tat. Kendimi gerçekleştirmiş olarak anne olmak bence benim için daha iyi oldu” dedi.

Haberin Devamı

"SERDAR ÇOK KÖKLÜ BİRİSİ"
Evliliği ve oğlu Aziz Arif hakkında konuşan ünlü müzisyen, "Serdar zaten iki çok tatlı çocuğun babasıydı biz evlendiğimizde. Dolayısıyla tecrübe olarak benden ilerideydi. Ben de meraklı bir anne olarak okumadığım kitap kalmamıştır. Kendimi ve anneliğimi sürekli revize ediyorum ama Serdar’ı revize edemeyeceğimi anladım. Serdar çok köklü birisi. En sonunda şunda anlaştık; 'herkes Aziz Arif’e kendi yaklaşımıyla yaklaşsın'. Bu bence Aziz Arif için bir zenginlik oluyor” ifadelerini kullandı.

Nil Karaibrahimgil: Kendimi gerçekleştirdikten sonra anne oldum