Cadde Nurgül Yeşilçay nasıl zayıfladı? '30 günde 17 kilo' iddiasına cevap!

Nurgül Yeşilçay nasıl zayıfladı? '30 günde 17 kilo' iddiasına cevap!

25.03.2024 - 08:44 | Son Güncellenme:

Final yapan Kanal D dizisi 'Veda Mektubu'nda hayat verdiği 'Alanur Yıldız' karakteriyle adından söz ettiren Nurgül Yeşilçay, son dönemde ise verdiği kilolarla dikkat çekiyor. Fit bir görünüme kavuşan ünlü oyuncu, 30 günde 17 kilo verdiği iddiasına açıklık getirdi.

Nurgül Yeşilçay nasıl zayıfladı 30 günde 17 kilo iddiasına cevap

Renkli kişiliğiyle tanınan Nurgül Yeşilçay, oyunculuk kariyerinin dışında sosyal medya paylaşımlarıyla da çok kouşuluyor. Ünlü oyuncu, son olarak verdiği kilolarla ilgili bir Instagram gönderisiyle magazin gündemine geldi.

Haberin Devamı

"2 YILDA 15 KİLO VERDİM"

"30 günde 17 kilo verdiği" iddia edilen bir habere yer veren ünlü isim, "30 günde 17 kilo verilmez kızlar! 2 yılda 15 kilo! Hatta ilk aylar hiç veremeyip vazgeçmek istiyorsun, vazgeçmezsen vermeye başlıyorsun" ifadelerini kullandı.

Nurgül Yeşilçay nasıl zayıfladı 30 günde 17 kilo iddiasına cevap

"BİLDİĞİNİZ AÇ KALDIM"

Fit görünümüyle hayranlarından beğeni alan 47 yaşındaki oyuncu, daha önce yaptığı bir açıklama ile açlık orucu yöntemini uyguladığını belrtmişti.
Arkadaşlar bildiğiniz aç kaldım, alışana kadar çok zordu. Gece yatmadan dört saat önce yemeyi bırakıyorsun, sabah kalktıktan sonra dört saat aç kalıyorsun sonra yemek yiyorsun. Mümkün mertebe tatlı, çikolata yok. Biraz da dikkat ediyorsun.

Nurgül Yeşilçay nasıl zayıfladı 30 günde 17 kilo iddiasına cevap

"SELÜLİTLER İÇİN FİLTRE KAHVE"

Kendi uyguladığı formda kalma yöntemini anlatan Nurgül Yeşilçay, "Gece yemek yemeyi bıraktım. 16 saat aç kalıyorum. Kahvaltıyı geç yapıyorum ve yediklerime çok dikkat ediyorum. Gözaltı torbalarıma yumurta akı, selülitlerim için filtre kahve kullanıyorum. Biraz bu zayıflığımın tadını çıkartmak istiyorum" ifadelerini kullanmıştı.

Nurgül Yeşilçay nasıl zayıfladı 30 günde 17 kilo iddiasına cevap