Cadde O SES ELNUR

O SES ELNUR

20.02.2015 - 02:30 | Son Güncellenme:

‘O Ses Türkiye’ yarışması önceki gece Elnur Hüseynov’un şampiyonluğuyla sona erdi. Finale kalan diğer yarışmacı Zoe Jaweed ise Ilıcalı’ya göre ‘nazara geldi’

O SES ELNUR

‘O Ses Türkiye’nin kazananı Ebru Gündeş’in takımından olan Elnur Hüseynov oldu. TV 8’de Acun Ilıcalı’nın yapımcısı olduğu, Gökhan Özoğuz, Ebru Gündeş, Hadise, Mazhar Alanson ve Özkan Uğur’un jüri üyeliğini yaptığı ‘O Ses Türkiye’de final gecesi önceki akşam yapıldı. Yarışmayı, girdiği ilk günden beri sesiyle beğeni toplayan Elnur Hüseynov kazandı. Hüseynov, finalde Kaya Aslantepe ile yarıştı.

Zeo sözleri unuttu
Finale kalan Zeo, rap performansıyla yarı finalde Özgecan Aslan için bestelediği parçayı okumuş ve finale kadar gelmişti. Zeo, finalde ise herkesi hayal kırıklığına uğrattı. Final performansını sergilemek için sahneye çıkan Zeo, finalden bir gün önce yazdığı parçanın sözlerini unuttu. 3’üncü tekrarında parçayı söyleyip şarkıyı tamamlayabilen Zeo, herkesten özür diledi. ‘O Ses Türkiye’nin canlı olarak yayınlandığı final gecesinde, Zeo’nun bu hatasını jüri üyeleri ve Acun Ilıcalı nazar olarak değerlendirdi. Bu kötü sürprizin sonucu oylamayada yansıyınca Zeo Jaweed elendi. Ilıcalı, “Açık söyleyeyim, favorim sendin. İnan çok üzgünüm” diyerek hayal kırıklığını bellirtti. Jüri üyeleri Ebru Gündeş, Hadise, Gökhan Özoğuz, Mazhar Alanson ve Özkan Uğur’un canlı yayında gerçekleştirdikleri sahne performansları izleyenlere mini bir konser havası yaşattı.