Cadde 'Oğlum büyüdükçe anneye benzedi! Artık kendini kurtardı'

'Oğlum büyüdükçe anneye benzedi! Artık kendini kurtardı'

08.02.2024 - 07:35 | Son Güncellenme:

Çocukluk aşkı Nurdan Beşen ile 2018 yılında nikâh masasına oturan İbrahim Büyükak, Haziran 2021'de Aslan Oktay'ın doğumuyla ilk kez baba olma mutluluğu yaşamıştı. Başarılı oyuncu ve senarist, babalık duygusundan bahsederken, oğluyla ilgili de esprili açıklamalarda bulundu.

Oğlum büyüdükçe anneye benzedi Artık kendini kurtardı

Son olarak 'Mutluyuz' filmi ile sevenlerinin karşısına çıkan İbrahim Büyükak, önceki gün eşi Nurdan Beşen ve 2,5 yaşındaki oğlu Aslan Oktay'la Nişantaşı'nda görüntülendi.

Haberin Devamı

"ASLAN'I DİŞÇİYE GETİRDİK"

Basın mensuplarının soırularını cevaplayan 40 yaşındaki oyuncu, "Aslan'ı dişciye getirdik. Bir sorunu yok ama kontrol ettirmek istedik" dedi.

Oğlum büyüdükçe anneye benzedi Artık kendini kurtardı

"ÇOCUĞUMUZ YAKIŞIKLI OLDU"

Oğlunun ilk doğduğu zamanlarda kendine benzettiğini belirten Büyükak, "İlk doğduğunda bana benziyordu ama kurtardı kendini artık, büyüdükçe anneye benzedi. Böyle daha tatlı, annesine benzedi, çocuğumuz yakışıklı oldu" sözleriyle herkesi güldürdü.

"HARİKA BİR DUYGU"

Baba olmasıyla ilgili tecrübelerinden bahseden ünlü isim, "Harika bir duygu, Allah isteyen herkese nasip etsin. Hamilelik sürecinden şu ana kadar her dakika bana baba olduğumu hissettirdi Aslan Oktay. Mesela bir arkadaşıma babası 'Siz ilkokula başladığınızda ben baba olduğumu hissettim' demiş ama bende hiç öyle bir durum olmadı" şeklinde konuştu.

Oğlum büyüdükçe anneye benzedi Artık kendini kurtardı

Haberin Devamı

"OĞLUMDA ANNE AŞKI VAR"

İbrahim Büyükak "Çok güzel bir ilişkim var oğlumla; evde oyunlar oynarım, komiklikler yaparım ama sen istediğin kadar uğraş erkek çocuğu anneye düşkün oluyor. Ben de öyleydim, Aslan Oktay'da da bir anne aşkı var" ifadelerini kullandı.

Oğlum büyüdükçe anneye benzedi Artık kendini kurtardı