Cadde Ece Erken: Oğluma bıraktıklarıma çökecekler var!

Ece Erken: Oğluma bıraktıklarıma çökecekler var!

08.11.2023 - 13:51 | Son Güncellenme:

Ece Erken, 2014'te Serkan Uçar'le hayatını birleştirmiş, Nisan 2015'te Eymen ismini verdikleri oğlunun doğumuyla ilk kez anne olma mutluluğu yaşamıştı. Aynı yıl boşanan Erken, velayeti kendisinde olan çocuğuna yıllardır kendisinin baktığını söylüyor. "Eymen'in masraflarını hep ben karşıladım" diyen ünlü isim, eski eşine göndermede bulunmayı da ihmal etmedi.

Ece Erken: Oğluma bıraktıklarıma çökecekler var

Demet Şener ile İbrahim Kutluay, 2005 yılında dünyaevine girmişti. İrem ve Ömer adında iki çocukları olan çift, 2018'de olaylı şekilde boşanmıştı. Magazin gündeminde boşanma sebebi olarak aldatma iddiaları yer almıştı.

Haberin Devamı

"İNSAN BU HABERLE GAZETEYE ÇIKMAYA UTANIR!"

46 yaşındaki eski manken, eski eşi hakkındaki sözleriyle dikkat çekti. '2. Sayfa' programına katılan Şener, Kutluay'ın "Çocuklar dört gün annede, üç gün bende kalıyor" sözlerine cevap vermişti.

Ece Erken: Oğluma bıraktıklarıma çökecekler var

Öyle bir şey yok. Çocuklar hep bende kalıyor. Ömer’in diş telini bile yaptırmadı. İnsan bununla ilgili gazeteye çıkmaya utanır. Bunun protokolde yazması mı gerekir. 'Oğlum gel neyse yaparız' demesi lazım. 'Git annen yapsın', 'git annen alsın ben nafaka veriyorum' diyor. Bu kadarına da sessiz kalamayacağım.

Ece Erken: Oğluma bıraktıklarıma çökecekler var

ECE ERKEN DE ESKİ EŞİNİ HEDEF ALDI

Oğlu Eymen'in babası Serkan Uçar ile 2015 yılında boşanan ve eski eşiyle sık sık sorun yaşayan Ece Erken, Şener'in sözlerine göndermede bulundu.

"Demet Şener'den eski eşine sert tepki: Ömer'in diş telini bile yaptırmadı" başlıklı haberi paylaşan sunucu, "Diş teli mi? Bana birşey olsa benim oğluma bıraktıklarıma çökecekler var" mesajını yazdı.

Ece Erken: Oğluma bıraktıklarıma çökecekler var

"GÖRGÜSÜZ HAYATINI GÖZÜMÜZE SOKUYORSUN"

Ece Erken, geçtiğimiz günlerde Eymen'i yurt dışına tatile götürmek istemişti. Ancak eski eşinden izin çıkmamıştı. Bunun üzerine ünlü sunucu, Serkan Uçar'a karşı hukuk mücadelesi vereceğini açıklamıştı.

Haberin Devamı

Evladının maddi ve manevi yanında olmayıp, görgüsüz hayatını gözümüzün içine sokuyorsun. Çocuğu bir yere götürmek için senden izin istiyorum. Allah sonradan görme, gurursuz ve vicdansız herkesten evladımızı korusun. Yasaların acilen değişmesi lazım. Bunun için hukuk mücadelesi gerekiyorsa onu da yapacağız.

Ece Erken: Oğluma bıraktıklarıma çökecekler var

"ELBET BİR CEVABI OLACAK"

Eski eşine yüklenen Ece Erken, "Çocuk hastalandı, yoksun. Okulla alakalı hiçbir şeyde yoksun. Bir şeye ihtiyacı var mı, bilmezsin. İyi gününde bile yoksun. Senden evladımı tatile götürmek için izin alacağız ve sen evladıma yine zarar verip yine izin vermeyeceksin. Trajikomik ama bunun elbet bir cevabı olacak" ifadelerini kullanmıştı.

Ece Erken: Oğluma bıraktıklarıma çökecekler var

MUTLULUĞU YEDİ AY SÜRDÜ!

Bir çocuk annesi 45 yaşındaki sunucu, 28 Haziran 2021 tarihinde iş insanı Şafak Mahmutyazıcıoğlu ile dünyaevine girmişti. Mahmutyazıcıoğlu, 27 Ocak 2022'de Yeşilköy'de bir restoranda uğradığı silahlı saldırıda hayatını kaybetmişti.