Cadde Örümcek Adam: Evden Uzakta filmi konusu ve oyuncu kadrosu! Örümcek Adam: Evden Uzakta filmi kaç yılında çekildi?

Örümcek Adam: Evden Uzakta filmi konusu ve oyuncu kadrosu! Örümcek Adam: Evden Uzakta filmi kaç yılında çekildi?

01.01.2022 - 19:47 | Son Güncellenme:

Örümcek Adam: Evden Uzakta filmi TV ekranında ilk kez bu akşam ekrana gelecek. ATV ekranında yayımlanacak olan Örümcek Adam: Evden Uzakta filmi konusu ve oyuncu kadrosu araştırma konusu olmaya devam ediyor. İşte Örümcek Adam: Evden Uzakta filmi konusu ve oyuncu kadrosu...

Örümcek Adam: Evden Uzakta filmi konusu ve oyuncu kadrosu Örümcek Adam: Evden Uzakta filmi kaç yılında çekildi

Örümcek Adam: Evden Uzakta filmi konusu ve oyuncu kadrosu araştırma konusu olmaya devam ediyor. ATV ekranında yayımlanacak olan film 2019 yılında vizyona girdi. Örümcek Adam: Evden Uzakta filmi Eve Dönüş'ün devam filmi niteliğindedir. İşte Örümcek Adam: Evden Uzakta filmi konusu ve oyuncu kadrosu...

Haberin Devamı

ÖRÜMCEK ADAM: EVDEN UZAKTA FİLMİ KONUSU VE OYUNCU KADROSU

Örümcek-Adam: Evden Uzakta (İngilizce özgün adıyla Spider-Man: Far From Home) Columbia Pictures ve Marvel Studios tarafından ortaklaşa üretilen ve Sony Pictures Releasing tarafından dağıtılan, Marvel Comics karakteri Örümcek Adam çizgi romanlarından uyarlanan 2019 yapımı ABD süper kahraman filmidir. Örümcek Adam: Eve Dönüş'ün devamı olan film, Marvel Sinematik Evreni'nin yirmi üçüncü süper kahraman filmidir. Chris McKenna ve Erik Sommers tarafından yazılan filmin yönetmenliğini Jon Watts üstlenmiştir. Filmin kadrosunda Peter Parker / Örümcek Adam'ı canlandıran Tom Holland ile birlikte Samuel L. Jackson, Zendaya, Cobie Smulders, Jon Favreau, J. B. Smoove, Jacob Batalon, Martin Starr, Marisa Tomei ve Jake Gyllenhaal'ın da yer aldığı film; Parker'ın Avrupa'ya düzenlenen bir okul gezisindeyken Elementler ile yüzleşmek üzere Nick Fury ve Mysterio tarafından işe alınmasını konu edinmektedir.

Haberin Devamı

Örümcek Adam: Eve Dönüş filminin devamı için tartışmalar Ekim 2016'da başladı ve proje aynı yıl onaylandı. Başrol Holland ve filmin yönetmeni Watts ile birlikte senaristler de 2017'de yeni film için döndüler. Ek olarak Jackson ve Gyllenhaal sırasıyla Fury ve Mysterio rolleriyle film kadrosuna dahil oldular. Temmuz ayının başlarında Holland; çekimleri İngiltere, Çek Cumhuriyeti, İtalya ve New York metropol bölgesinde gerçekleşen filmin adını duyurdu. Prodüksiyon Ekim 2018'de tamamlandı. Filmin tanıtım kampanyası bir film için o zaman kadarki en pahalı kampanyaydı ve kampanya sürecinde Nisan 2019'da yayımlanacak Avengers: Endgame için spoiler vermekten kaçınılmaya çalışıldı.

Örümcek-Adam: Evden Uzakta'nın ilk gösterimi 26 Haziran 2019'da TCL Çin Tiyatrosu'nda gerçekleşti. Marvel Sinematik Evreni'nin üçüncü evresi olarak 2 Temmuz 2019'da Amerika Birleşik Devletleri'nde gösterime girdi. Film, mizah ve görsel efektleri için eleştirmenlerden övgü topladı. Sony Pictures'ın en yüksek hasılat yapan filmi olan Evden Uzakta, dünya çapında 1,1 milyar doların üzerinde hasılat yaparak bir milyarın üzerinde hasılat yapan ilk Örümcek Adam filmi, 2019'un en yüksek hasılat yapan dördüncü filmi ve tüm zamanların en yüksek hasılat yapan yirmi dördüncü filmi oldu. Örümcek-Adam: Eve Dönüş Yok adlı devam filminin 17 Aralık 2021'de yayımlanması bekleniyor.

Haberin Devamı

ÖRÜMCEK ADAM: EVDEN UZAKTA OYUNCULARI

Tom Holland - Örümcek Adam/Peter Parker

Jake Gyllenhaal - Mysterio

Zendaya - Michelle Jones

Samuel L. Jackson - Nick Fury

Cobie Smulders - Maria Hill

Jon Favreau - Happy Hogan

J. B. Smoove - Julius Dell

Jacob Batalon - Ned Leeds

Martin Starr - Roger Harrington

Marisa Tomei - May Parker

J. K. Simmons - J. Jonah Jameson

Tony Revolori - Flash

Angourie Rice - Betty Brant

Ben Mendelsohn - Talos

Sharon Blynn - Soren

 

Yazarlar