Cadde Oyuncu Gözde Okur dünyaevine girdi

Oyuncu Gözde Okur dünyaevine girdi

24.02.2021 - 09:55 | Son Güncellenme:

ATV'de yayınlanan 'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz' dizisinde rol alan Gözde Okur, uzun süredir birlikte olduğu Agah Burak Serez ile nikah masasına oturdu. Okur, nikahtan kareleri sosyal medya hesabından paylaştı.

Oyuncu Gözde Okur dünyaevine girdi

'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da 'Mine Çakırbeyli' karakterine hayat veren Gözde Okur, memleketi İzmir'de nikah masasına oturdu. Sade gelinliği ile dikkat çeken Okur, yıllar sonra tekrar bir araya geldiği gençlik aşkı Agah Burak Serez'le hayatını birleştirdi.

Haberin Devamı

Oyuncu Hakan Yılmaz da çiftin nikah şahitliğini yaptı. Nikah fotoğraflarını sosyal medya hesabından yayınlayan güzel oyuncuya, meslektaşlarından da tebrik yorumları yağdı.

ÜNLÜ İSİMLERDEN TEBRİK YAĞDI

Gözde Okur'un nikahtan karelerini gören Ecem Özkaya, Hande Subaşı, Buket Dereoğlu, Derya Beşerler, Onur Buldu, Aylin Kontante ve Aslı İnandık meslektaşlarına mutluluk diledi.

Oyuncu Gözde Okur dünyaevine girdi

1980 yılında İzmir'de dünyaya gelen Gözde Okur, eğitimini Dokuz Eylül Üniversitesi Oyunculuk Anasanat Dalı Bölümü'nde tamamladı. 2002 yılında 'En Son Babalar Duyar' isimli diziyle oyunculuk kariyerine başladı.

Uzun süredir 'EDHO'da rol alan güzel oyuncu, daha önce 'Bahtiyar Ölmez', 'Zengin Kız Fakir Oğlan' gibi dizilerde de rol almıştı.