Cadde Penelope Cruz'dan çocuklarına sosyal medya yasağı

Penelope Cruz'dan çocuklarına sosyal medya yasağı

22.12.2021 - 19:44 | Son Güncellenme:

Dünyaca ünlü İspanyol oyuncu Penelope Cruz Penelope Cruz, çok fazla sosyal medya kullanmadığını ve en azından şimdilik çocuklarının da kullanmasını hiç istemediğini söyledi.

Penelope Cruzdan çocuklarına sosyal medya yasağı

Oscar ödüllü oyuncu Penelope Cruz, popüler talk show CBS Sunday Morning’e verdiği röportajda sosyal medyayı nasıl kullandığını anlattı. Aktris, “Sosyal medya ile çok azını çok dikkatli kullandığım garip bir ilişkim var. Mantıklı olmayan bir şey var ve özellikle genç nesilleri etkiliyor” dedi.

Haberin Devamı

47 yaşındaki Cruz sözlerine; “Şu anda genç olanlar için gerçekten üzülüyorum. Sanki dünya onlar üzerinde bir tür deney yapıyormuş gibi. 12 yaşındaki bir çocuğu bu kadar teknolojiye maruz bırakırsan ne olacağını görelim. Sosyal medyaya dahil olmaları durumunda hâlâ gelişmekte olan beyinleri için hiçbir koruma yok" şeklinde devam etti.

"16 YAŞINA KADAR SOSYAL MEDYA YOK"
Cruz, kendisi gibi oyuncu Javier Bardem ile evliliğinden dünyaya gelen çocukları, 10 yaşındaki oğlu Leo ve 8 yaşındaki kızı Lena’nın hiçbir şekilde sosyal medya hesabı açmalarına izin vermediklerini söyledi.

Oyuncu, konuyla ilgili “Teknoloji konusunda çok katıyım, en az 16’ya kadar sosyal medya yok. Bunun ruh sağlığını korumak için olduğunu gerçekten biliyorum, ama bir azınlığın parçası gibi görünüyorum" ifadelerini kullandı.

Penelope Cruzdan çocuklarına sosyal medya yasağı

Haberin Devamı

FOTOĞRAFLAR: AVALON