Cadde Perihan Savaş’tan 'Dilek Taşı' üzerine samimi açıklamalar

Perihan Savaş’tan 'Dilek Taşı' üzerine samimi açıklamalar

20.09.2023 - 12:33 | Son Güncellenme:

Kanal D’nin, her perşembe akşamı ekranda fırtınalar estiren dizisi 'Dilek Taşı', yine çok konuşulacak bir bölümle ekrana geliyor. İlgiyle izlenen dizinin oyuncularından Perihan Savaş, 'Dilek Taşı' ile ilgili samimi açıklamalarda bulundu.

Perihan Savaş’tan Dilek Taşı üzerine samimi açıklamalar

Kanal D'nin sevilen dizisi 'Dilek Taşı'nda Macide karakterine hayat veren usta oyuncu Perihan Savaş, yapımın özellikle yeni neslin izlemesi gerektiğine değindi.

Haberin Devamı

Savaş, “1980 dönemini anlatmak, bunu yaparken de her şeye dikkat etmek gerçekten çok enteresan. 'Dilek Taşı' çok özel bir dizi ve bunun için de çok özen göstermek gerekiyor. 1980’leri merak edenlerin özellikle yeni neslin mutlaka izlemesi gerekiyor diye düşünüyorum. O dönem Türkiye nasılmış, neler olmuş neler yaşanmış...” dedi.

Perihan Savaş’tan Dilek Taşı üzerine samimi açıklamalar

"BENİM ANNEM DE DESPOT BİR KADINDI"

Canlandırdığı Macide karakterini kendi annesine benzeten usta isim, şöyle konuştu:

Benim annem de Macide gibi despot bir kadındı. Macide de öyle, hep aileyi idare eden, sevgisini fazla göstermeyen, sadece evin içindeki durumları halleden evin dışında da aynı halini devam ettiren bir kadın.

Perihan Savaş’tan Dilek Taşı üzerine samimi açıklamalar

Yapımını Pastel Film, yapımcılığını Yaşar İrvül ve Efe İrvül’ün üstlendiği Dilek Taşı’nın yönetmen koltuğunda Altan Dönmez oturuyor. Dizinin başrollerini Salih Bademci, Hazal Subaşı ve Ozan Dolunay paylaşıyor. Dizinin oyuncu kadrosunda ise; Perihan Savaş, Özge Özberk, Teoman Kumbaracıbaşı, Elif Doğan, Çiçek Dilligil, Engin Yüksel, Afra Karagöz gibi birbirinden başarılı isimler rol alıyor. Dizinin senaryosunu ise Can Sinan kaleme alıyor.

Haberin Devamı

'Dilek Taşı', yeni bölümü ile 21 Eylül Perşembe saat 20.00’de Kanal D’de!