Cadde Petek Dinçöz ile Serkan Kodaloğlu tek celsede boşandı!

Petek Dinçöz ile Serkan Kodaloğlu tek celsede boşandı!

15.03.2022 - 14:22 | Son Güncellenme:

Şarkıcı Petek Dinçöz, Temmuz 2014'te Boğaz'da görkemli bir düğünle iş insanı Serkan Kodaloğlu ile nikah masasına oturmuştu. Bir oğulları olan ünlü çift, sekiz yıllık evliliklerini anlaşmalı olarak sonlandırdı

Petek Dinçöz ile Serkan Kodaloğlu tek celsede boşandı

'Foolish Casanova' şarkısıyla ünlenen Petek Dinçöz ile Serkan Kodaloğlu, iki aylık birlikteliğin ardından Temmuz 2014'te Baltalimanı'nda bir mekanda dünyaevine girmişti. Çiftin oğulları Aslan, 4 Ağustos 2017 tarihinde dünyaya gelmişti. Mahkemeye başvuran ikili, bugün tek celsede boşandı.

Haberin Devamı

"ANNE-BABA İLİŞKİMİZ DEVAM EDECEK"
41 yaşındaki şarkıcı, ayrılık haberini sosyal medya hesabından duyurdu: Sn. Serkan Kodaloğlu ile 2014 yılından beri devam eden evliliğimizi karşılıklı saygı çerçevesinde, anlaşmalı olarak bitirme kararı aldık. Oğlumuz İrfan Aslan Kodaloğlu için her zaman anne-baba ilişkimiz devam edecek. Sürece ve yaşananlara saygı duyulması dileğiyle.

Petek Dinçöz ile Serkan Kodaloğlu tek celsede boşandı

Petek Dinçöz ayrıca 1.1 milyon takipçisi bulunan Instagram hesabından avukatı İmran Işık'ın boşanma kararıyla ilgili açıklamasına da yer verdi: Her iki taraf da evlilik birliğinin devam etmeyeceği hususunda aynı düşüncede olduğundan taraflar arasında anlaşmalı olarak boşanmaya dair protokol akdedilmiş ve mahkemece boşanmalarına karar verilmiştir.

Haberin Devamı

"İKİNCİ KEZ YAŞADIĞIM ANNELİK HEYECANIM YARIM KALDI"
Petek Dinçöz, Ağustos 2020'de ikinci kez anne olmaya hazırlandığını duyurmuştu. Dinçöz'ün 'şükür' emojisi ile paylaştığı fotoğrafa, eşi Serkan Kodaloğlu da kalp emojileriyle karşılık verdi. Eylül ayında ise Dinçöz'ün bebeğini kaybettiği açıklandı.

Petek Dinçöz ile Serkan Kodaloğlu tek celsede boşandı

Instagram hesabından paylaşım yapan şarkıcı, şu ifadeleri kullanmıştı:
"Doğuştan gelen boyun kemiği tersliği rahatsızlığı ve troid hastalığım sebebiyle ikinci kez yaşadığım annelik heyecanım maalesef yarım kaldı. Ailemizin büyümesi ve İrfan Aslan'ın ağabey olması tek dileğimiz. Rabbim bana ve tüm anne olmak isteyenlere bu duyguyu sağlıkla, hayırlısıyla yaşatsın."